Bolognese gazdik! Van mini bolognese is ami nem nő meg nagyra?
Figyelt kérdés
Mert valamelyik nap láttam egy ilyen kutyát és 2éves volt és nagyon pici.2009. aug. 21. 09:42
1/9 anonim válasza:
A mi kutyusunk is mini volt, mondjuk alapból nem nagy a bolognese kutyus. Kisebb mint a hawanese. Nem hallottam olyanról,hogy törpe bolognese, talán genetikai adottság lehet, de mindenesetre a miénk a normál méretűhöz képest jóval kisebb volt. Sajnos már nem él:=(
2/9 anonim válasza:
Nincs,csak a szaporitok gyártanak kissebb kutyáákat hogy több pénzért tudják odaadni:(Soha ne vegyen senki se szaporitótól kutyát.
3/9 anonim válasza:
Tenyésztőnél is előfordul, h kisebb példányok születnek, nézz körül alaposabban.
De olyan, h direkt mini nincs.
4/9 anonim válasza:
Nincs mini, se extra mini bolognese, se havanese, se yorkie.
A kisebb méret gyengeséget, alulmaradottságot jelent az alomtársakkal szemben. A szaporítók kifejezése ez a satnya, standardnak amúgy nem megfelelő kutyáikra, így el lehet adni egészséges, "különleges" darabként.
5/9 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat:)bérházba lesz és nem akarok olyan nagy kutyát.
2009. aug. 21. 21:46
6/9 anonim válasza:
A legnagyobb bolognese, amit láttam se olyan nagy, h zavarna a lakásban...
7/9 anonim válasza:
A bolognese a standard szerint 2.5-4 kg. Ha ez neked nagy, vegyél tengerimalacot.
8/9 anonim válasza:
De hát egyetlen bolognese sem nő meg magyra. Összekevered a kuvasszal, na AZ nagyra nő.
Francért kell a kicsinél is kisebb kutya, vegyél hörcsögöt.
9/9 A kérdező kommentje:
Két utolsó válaszoló: dugjátok fel magatoknak a hörcsögöt de jó mélyre....ne nekem verjétek a nyálatokat!
2009. aug. 23. 17:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!