Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Bolognese gazdik! Van mini...

Bolognese gazdik! Van mini bolognese is ami nem nő meg nagyra?

Figyelt kérdés
Mert valamelyik nap láttam egy ilyen kutyát és 2éves volt és nagyon pici.
2009. aug. 21. 09:42
 1/9 anonim ***** válasza:
62%
A mi kutyusunk is mini volt, mondjuk alapból nem nagy a bolognese kutyus. Kisebb mint a hawanese. Nem hallottam olyanról,hogy törpe bolognese, talán genetikai adottság lehet, de mindenesetre a miénk a normál méretűhöz képest jóval kisebb volt. Sajnos már nem él:=(
2009. aug. 21. 10:41
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nincs,csak a szaporitok gyártanak kissebb kutyáákat hogy több pénzért tudják odaadni:(Soha ne vegyen senki se szaporitótól kutyát.
2009. aug. 21. 10:54
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Tenyésztőnél is előfordul, h kisebb példányok születnek, nézz körül alaposabban.

De olyan, h direkt mini nincs.

2009. aug. 21. 12:45
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Nincs mini, se extra mini bolognese, se havanese, se yorkie.

A kisebb méret gyengeséget, alulmaradottságot jelent az alomtársakkal szemben. A szaporítók kifejezése ez a satnya, standardnak amúgy nem megfelelő kutyáikra, így el lehet adni egészséges, "különleges" darabként.

2009. aug. 21. 15:22
 5/9 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat:)bérházba lesz és nem akarok olyan nagy kutyát.
2009. aug. 21. 21:46
 6/9 anonim ***** válasza:
A legnagyobb bolognese, amit láttam se olyan nagy, h zavarna a lakásban...
2009. aug. 22. 13:28
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
A bolognese a standard szerint 2.5-4 kg. Ha ez neked nagy, vegyél tengerimalacot.
2009. aug. 22. 13:35
 8/9 anonim ***** válasza:

De hát egyetlen bolognese sem nő meg magyra. Összekevered a kuvasszal, na AZ nagyra nő.

Francért kell a kicsinél is kisebb kutya, vegyél hörcsögöt.

2009. aug. 22. 16:07
 9/9 A kérdező kommentje:
Két utolsó válaszoló: dugjátok fel magatoknak a hörcsögöt de jó mélyre....ne nekem verjétek a nyálatokat!
2009. aug. 23. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!