Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A kutyám fogzik, inni iszik,...

A kutyám fogzik, inni iszik, de nagyon le van gyengülve. Miben tudok neki segíteni?

Figyelt kérdés

Ebben a hónapban múlt 4 hónapos az ordas német juhász kutyám. Tegnap óta nem eszik rendesen,csak vizet iszik,de azt is néhány óra múlva kihányja. Nagyon be van esve a hasa is,gondolom mert nincs étvágya..nem is akar semmit sem rágcsálni..kedvtelen...

Állatorvoshoz nem tudom elvinni,megkapta a fontosabb oltásokat már..de most nem vagyunk abban a helyzetben,h vigyük őt.(Ne szóljatok meg ezért,nem tehetek róla.)

Köszönöm előre is a válaszokat.

2012. dec. 9. 19:44
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Lehetőség szerint mindent megteszek érte,csak maradjon meg :(
2012. dec. 9. 20:26
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Azt hiszem, teljesen mindegy,milyen fajtájű a kutyád. ha egy kölyök két napja nem eszik és a vizet is kihányja, csoda lenne bármilyen házi praktikával meggyógyítani. Sajnálom, de ez a helyzet.

Csodálatos és elismerésre méltó, hogy megmentetted a kiskutyát. De akkor is tudnia kell az embernek, képes lesz-e ellátni mindig azt a kutyát?

Volt-e hó nálatok? Evett-e belőle a kutya? mert általában a sok hó evése gyulladást okozhat a belekben, gyomorban.

2012. dec. 9. 20:42
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Milyen házi praktikára gondolsz, ha azt se tudod, hogy mi a betegsége? Mert hogy nem a fogváltás miatt van az is biztos. Mondjuk én eddig csak 2 fogváltást asszisztáltam végig, a kicsi nemrég váltotta le teljesen a fogait de az étvágyát és a kedvét nem befolyásolta, csak a szokásosnál többet rágott. Amúgy ha nincs pénzed, akkor mivel eteted? Nem számonkérés, csak lehet, hogy a hiányos étrend miatt is megbetegedhet.
2012. dec. 9. 20:52
 14/21 anonim ***** válasza:
Hogy van a kutyus?
2012. dec. 10. 19:15
 15/21 A kérdező kommentje:

Ma kijött az állatorvos,mert hiába kértem ismerőseimet h vigyenek el a dokihoz a kutyámmal,nem vittek..

kapott 3 szurit,mondta h pépes kajákat adhatok neki,és kamillás teával itassuk,még akkor is ha nem akarja.

Nem fűz sok reményt a kutyához,mert fertőző bélgyulladása van...ilyenkor a kutyák fele általában elpusztul. Remélem meggyógyul a kicsike :(

2012. dec. 10. 19:16
 16/21 anonim ***** válasza:

Nem kötelező ebben a betegségben elpusztulni a kutyának. Jobb helyeken , ha nem iszik a kutya, infúziót adnak neki. És ha nem javul az első adag szuritól, akkor kapja a következőt.

Issza a kamillás teát a kutyád?

2012. dec. 10. 22:33
 17/21 anonim ***** válasza:
Az enyémnek is bélgyulladása volt nemrég, de esze ágában sem volt elpusztulni. Kapott 3 szurit és meggyógyult. Mondjuk én nem vártam napokat az orvossal, este jelentkeztek a kezdeti tünetek és reggel már vittem is az orvoshoz.
2012. dec. 11. 00:02
 18/21 anonim ***** válasza:

Fertőző bélgyulladásban nem szoktak elpusztulni. Hacsak nem parvóval keverte a doki...

Jobbulást a kutyusnak!

2012. dec. 11. 08:37
 19/21 anonim ***** válasza:
Szerintem kezelés nélkül pusztul el a fele. valahogy próbáljatok pénzt szerezni, kölcsönkérni, vagy valamiről mondjatok le, így nagy esélye lesz a kutyádnak. Biztos mondta az orvos, hogy kell e még neki kezelés, infúzió vagy valami. A lényeg, hogy a folyadék pótolva legyen.
2012. dec. 11. 08:39
 20/21 A kérdező kommentje:
a kérdésem feltevése után egy nappal már kinn volt a doki,adott neki 4 szurit,de sajnos másnapra elpusztult :(
2012. dec. 14. 10:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!