Mit csináljak, mit rakhatnék hozzá?
Figyelt kérdés
A kutyám mostanában ebben a hidegben nagyon nyüszít nem tudom ,hogy fél vagy hogy fázik-e most raktunk ki neki egy pokrócot széttépte ma házába nem lehet semmit se rakni mert kihordja garázsba pincébe nem lenne meg mármint nem érezné jól magát.Mit csinálhatnék vele ja és nem tűri meg magán a ruhát :S?#Kutya hideg
2012. dec. 9. 14:19
11/12 anonim válasza:
Az én golden retrieverem télen be szokott költözni a garázsba, mert ő nagyon fázik kint. Szerintem is jó megoldás a szalma, ha nem tudjátok bevinni, na meg szigetelt kutyaház, mert elég hidegek vannak mostanában.
12/12 anonim válasza:
A kutyádnak bőven volt ideje felkészülni a hideg időre. Ha megfelelő minőségű ételt kapott idáig, már remek aljszőrének kellett nőnie. Hideg időben vagy emelni kell az adagját, vagy zsírban gazdagabbat adni neki. Szalmát tegyél a házába. Igaz, szemetelni fog vele, mert a szőrén kihordja , de az ember maga után is takarítja a lakását naponta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!