Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mennyi ideig él egy csivava...

Mennyi ideig él egy csivava átlagosan?

Figyelt kérdés
2012. dec. 5. 13:37
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
Na,erről beszéltem! "ezt hogy érted?"
2012. dec. 13. 07:31
 32/33 anonim ***** válasza:
75%

15 évig élnek átlagosan úgy tudom.

"Mit eszik?"

Amit adsz neki. Normális kutyatápot (nem Pedigree vagy mit). Szereti a kész ételeket is csak vigyázni kell, hogy fűszereset ne adj neki, ja meg füstöltet.

"Mi a kedvenc étele,milyen csemegéket,falatkákat szeret?"

Ez nem lehet tudni. Ugyan úgy van, mint az embereknél pl. lehet, hogy te szereted a sóskát, de én nem...

Lehet kapni jutalomfalatokat, na én még nem láttam volna olyan kutyát amelyik nem evett volna olyat. :)

Azzal is csak mértékkel.

"kell e hetente tusfürdővel fürdetni?"

Télen 3 hetente. Nyáron 2 hetente fürdesd. Többször ne nagyon, csak ha muszály, mert begombásodik a bőre.

"Elég e neki egy puha , bolyhos takaró a földre alvásra?"

Elég. De úgyis az ágyban veled fog aludni (persze, ha csak engeded).

"Hogy kell rászoktatni arra hogy ha pisilnie kell jelezzen v. hogy?"

Ezt nem lehet magyarázni. Inkább kihagynám.

"Hányszor kell egy nap sétáltatni?"

Egy könyv szerint 10-es skálán 2-es a mozgási szükséglete (magyarul 10 perc sétától már kifekszik). Ettől függetlenül a miénk éjjel-nappal, menne. Nem nyugszik.

Pl. a miénk egész nap járőröz az egész házban.

"Amíg kicsi (1-2-3 hetes)addig lehet e cumisüvegből mondjuk meleg tejet vagy vizet esetleg meleg teát adni neki?"

Ha tenyésztőtől veszed, akkor ezzel nem lesz problémád.

Ha valahonnan kapod, akkor meg mondd meg az "ajándékozónak", hogy hagyj maradjon még 1 hónapos koráig az anyja mellett.

2012. dec. 14. 18:11
 33/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszodat!!!Hasznos volt számomra !!!Kellemes ünnepeket!!!!
2012. dec. 15. 21:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!