Ki mit tud a csivava felneveléséről? Kíváncsi lennék személyes tapasztalatokra is!
Figyelt kérdés
milyen egy nap vele,mit eszik milyen a természete?mindent szeretnék tudni!milyen betegségei vannak?mennyi pénzért vegyem meg . kitől,ajánlotok e valami jó tenyésztőt?2012. nov. 25. 21:25
1/9 anonim válasza:
Nekem van egy más fél éves csivavám, legnyugodtabb a világon, hallgat rám, szót fogad és figyel, a híresztelésekkel ellentétben hogy agresszív neveletlen stb! Egy nap vele? Akkor kel fel mikor én, aztán elvégzi a dolgát, ki kérezkedik ha szükségét érzi,mindig van neki kikészítve táp+víz!És eszik, játszik, huncutkodik! Mindent megeszik szinte, a sajtra már például ráunt, de ez változó! Szerencsére eddig semmilyen betegsége nem volt, minden oltását kiválóan megkapta!Bátran ajánlani tudom, persze állatfüggő, németjuhászban, palotapincsiben is van vadabb és szerényebb!
2/9 anonim válasza:
bár nem csivavám ,de kutyám az van .a nevelés lényege a következetesség! az ölebeknél meg duplán! jól kell szocializálni,nyugodtnak lenni mellette,sokat mozgatni,és ha lehet,vidd el magad,és a kutyát kutyasuliba .ott sokat tanulhattok mindketten a kutyákról,és azok neveléséről.
vagy ,csinálod ahogyan akarod, és vállalod a felelősségét a kutyád leendő hibáinak ( bár egy jól nevelt kutyával élmény együtt élni,egy rosszul nevelt kutyával pedig ,--pokol!),ez a fajta,hamar felnő,1 évesen már kifejlett felnőtt állat ( egy pásztorkutyánál ez 3 év), ezt vedd számításba ! sok szerencsét . remek gazdi leszel:)
3/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszodat!nem akarok személyeskedni de te ha elmész dolgozni akkor mit csinálsz vele , mert nekem ez a legnagyobb dilemma!és te mennyiért vetted ha megkérdezhetem , kitől,szerinted ha kinn a kertbe ven 2 labrador , mint nálam az nem zavarná csivikét vagy a kinti kutyákat mert egyiküknek sem akarok rosszat , milyen nemű a kutyád ? volt olyan hogy pelus kellett vagy hagytad hogy ide oda végezze a dolgát este , vagy lejárkálsz hogy ki engedd pisilni?nem szokott megharapni? tényleg kell valami szőlőcukor a vérnyomására?
2012. nov. 26. 13:58
5/9 A kérdező kommentje:
kedves utolsó válaszoló!ezt hogy érti??????????????
2012. nov. 28. 20:00
6/9 anonim válasza:
szó szerint:)
két választ kaptál .
7/9 A kérdező kommentje:
nem bunkóktól az biztos!!!egyépként az első válaszolótól kérdeztem!
2012. dec. 4. 13:48
8/9 anonim válasza:
remélem a kutyádhoz másként állsz majd hozzá:) mert ha így ?? majd később meglátod, a saját károdon is tanulhatsz:)
9/9 A kérdező kommentje:
mi??????!!!!!!!!!!!!!
2012. dec. 5. 21:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!