Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért nem akar a 7 hónapos...

Szivárvány kérdése:

Miért nem akar a 7 hónapos golden retriever kutyám a házában aludni?

Figyelt kérdés
Téliesített, szigetelt, szuper kutyaháza van, ő mégis a lábtörlőn alszik a bejárati ajtó előtt. Tettem neki a házába plédet (sajátját), játékát, de mégsem sikerül beszoktatni. Habár jó kondiban van, és vastag bundája, én mégis aggódom, hogy megfázik mert az ajtó előtt nem szélvédett a hely, csak előtető van! Mi tehetnék, hogy végre a helyén aludjon?

#hideg #kutyaház #7 hónapos golden retriever
2012. dec. 3. 21:01
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

*szőrrétek

jav: szőrréteg

2012. dec. 5. 10:03
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat! Igen, tényleg jól érzi magát, csak eddig idegesített, hogyha enni tud a házában, akkor alvásra miért nem használja a kis lüke? De éppen ma mondta valaki, hogy attól mert én nem látom éjszaka, lehet, hogy a házában alszik, csak reggelre kijön, és befekszik az ajtó elé... Viszont ha egész éjszaka mégis az ajtó előtt alszik, már direkt nem rakok ki neki semmit oda, mert talán többet ártok mint használok vele... egyrészt így azért sem fog a házában aludni, másrészt szerintem rosszabb egy átázott vizes pléd alatta, mint semmi.
2012. dec. 5. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!