Tudtok Golden retriever szuka neveket?
Figyelt kérdés
Sziasztok, lehet hogy lesz egy goldim szuka, de nem tudom hogy hogyan nevezzem el. Tudtok pár jó nevet neki( én a Daisyn és a Rose-on gondolkoztam, de ti hátha tudtok jobbat)2012. dec. 3. 19:38
1/9 anonim válasza:
Na ne már... >.<
Nevezd el valahogy. Ha nem tudsz dönteni, legyen az, ami először eszedbe jut, amikor legelőször ránézel.
2/9 anonim válasza:
Az enyémet reszelőnek hívják, mert amikor anyuék hazahozták épp sajtit reszkíroztam egy taliga spagettire.
7/9 anonim válasza:
Most miért kellett lepontozni? Én is így választottam neveket a háziállataimnak, hogy ami először eszembe jutott név, azt adtam, és úgy maradt...
Hát köszi szépen... :/
8/9 A kérdező kommentje:
Most lehet hogy te úgy nevezed el az állataidat de én nem fogom pl számítógépnek, v. ágynak elnevezni, nekem ez a válasz nem volt hasznos. Bocsi, de ízlések és pofonok :)
2012. dec. 7. 12:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!