Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Van egy 6 hónapos szuka...

Van egy 6 hónapos szuka golden retriever-em, most 22kg, nem sok ez egy kicsit?

Figyelt kérdés
2012. febr. 20. 21:18
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem a kilók számítanak, hanem az, mit mutat a kutya teste. Ha leül és a combja felett hurkák sorakoznak,netán nem is tudja a combját a teste mellé zárni, bizony duci.
2012. febr. 20. 22:38
 2/10 anonim ***** válasza:
Muti képet róla, akkor jobban lehet nyilatkozni. :)
2012. febr. 21. 08:46
 3/10 A kérdező kommentje:

Ezeket most csináltam,szóval nagyon friss képek :)

[link]

[link]

2012. febr. 21. 16:05
 4/10 anonim ***** válasza:
Hát így ránézésre véleményem szerint van rajta kis felesleg. A kaját mérve adod neki? A korának megfelelően?
2012. febr. 21. 16:09
 5/10 A kérdező kommentje:
igen, mérve, royal canint kap, néha kedveskedünk neki, olyankor főzök neki húst meg rizst, és olyankor nem kap tápot, de többségében tápot eszik.
2012. febr. 21. 16:45
 6/10 A kérdező kommentje:
jah és azért tegyük hozzá, kinti kutya, nem szobában van, tehát a kabátja is nagyobb :)
2012. febr. 21. 16:46
 7/10 anonim ***** válasza:
Ami rá van írva maximumnak vagy ajánlottnak annál kevesebbet adj neki! Ez mindegyik tápnál így van. Sokan mondjak, hogy hirtelen nőtt a kutya stb.. pont azért van mert sok a táp, elég a kevesebb.
2012. febr. 22. 14:39
 8/10 A kérdező kommentje:
kevesebbet is kap,pont emiatt, féltünk a diszpláziától, hirtelen növéstől. Ezért is kap kevesebbet, illetve kap mellette húst, rizs, zöldségfélét. Tenyésztővel,állatorvossal is egyeztettünk, azt mondták, így teljesen jó.Csak nézegettem a napokban a kutyit, és olyan volt, mintha kicsit dagi lenne,bár lehet csak a télen raktározott el többet, meg nagy a bunda.
2012. febr. 22. 14:56
 9/10 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon picit duci, de nem vészes. Egyébként nagyon szép.
2012. márc. 11. 09:33
 10/10 anonim ***** válasza:
Én goldenem 2 éves,kan és 38kg.
2012. márc. 17. 12:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!