A golden retriever fajtájú három éves kutyám nem akar bemenni a kutyaházba ebben a hidegben, miért?
Figyelt kérdés
A kutyaházát szél és hóvédett helyre tettem át, raktam mellé vizet és száraz élelmet is, de a kutya nem akar bemenni,mindig csak a bejáratunk előtt fekszik és onnan náz ki az utcára. Pedig a házában pokróc is van. Mit csináljak, hogy ne fagyjon meg?2012. febr. 4. 16:54
1/3 anonim válasza:
Vidd be a házatokba,és ebben a nagyon kegyetlen hidegben alakíts ki neki egy olyan helyet,ahol meleg is van,meg titeket is lát... ilyen időben állatkínzás egy kutyust utcán,a szabad ég alatt tartani...kőkemény minuszok repkednek...
2/3 anonim válasza:
Ha fázik, majd bemegy.
Éjjel is ott fekszik?
3/3 anonim válasza:
Sajnos ismerös helyzet........A férjem csinált a kutyusunknak egy gyönyörű kutyaházat,de a kutya soha nem aludt benne.Inkább az ajtó előtt kucorgott.Nekem azt mondtak akkor,ez azért van,mert magányos,és közel akarja magához érezni a gazdiját.Ha nem ázik,teszel alá meleg pokrócot és nincs huzatos helyen,remélhetőleg nem fog megfázni.Persze ha előtte nem volt a lakásban tartva.......De ha van olyan hely(pl.hűhely,garázs)ahová becsukhatod éjszakára,azért az jobb lenne,persze ha nem szeretnéd a lakásba vinni.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!