Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogy birja kint az amstaff telen?

Hogy birja kint az amstaff telen?

Figyelt kérdés
Van egy 5 es fel honapos amstaffom es nem tudom hogy fogja birni kint telen

2012. dec. 3. 13:14
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
93%
Azért, mert nem arra való. De nyilvánvalóan, ha emellett a fajta mellett döntöttél, ezzel tisztában voltál, hiszen utánaolvastál a fajta jellemzőinek és nem csak azért választottál staffordot, hogy lehessen vele villogni a Marcipán presszó előtt. Vagy mégis?
2012. dec. 3. 18:44
 12/19 A kérdező kommentje:
dehogyis rengeteget olvastam roluk es legtobben azt mondjak hogy nem jo hazorzo de ojan staffirol is hallotam amelyik tokeletes hazorzo
2012. dec. 3. 19:35
 13/19 anonim ***** válasza:
9%
Egyik ismerősnek van Stafija ha elmegy valaki a ház előtt ugrik neki a kerítésnek hörög röfög ugat mindent csinál oda biztos nem megy be senki szóval szerintem jó házörzőnek persze ha nem ilyen akkor semmit nem ér.Mienk is csak egyet kettőt vakkant azt annyi
2012. dec. 3. 20:55
 14/19 A kérdező kommentje:
Serintetek ha jol beszigetelnenk a hazat es bevinnenk a garazsba hogy ne fulyon a szel?
2012. dec. 4. 14:59
 15/19 anonim ***** válasza:
Az is jobb mint az udvar csak hova fog wc-zni?Vagy csak éjjelre csukjátok be?Nem tudjátok úgy megcsinálni, hogy a garázsba ki be tudjon menni amikor csak akar?
2012. dec. 4. 16:08
 16/19 A kérdező kommentje:
most is ugy van hogy van egy nilas az ajton es ki be jarkalhat akarmikor
2012. dec. 4. 19:10
 17/19 anonim ***** válasza:
Ó akkor nincs gond :))JÓ kis bélelt házikó + garázsban van nem fog fázni:)
2012. dec. 4. 21:30
 18/19 A kérdező kommentje:
kosz a valaszokat
2012. dec. 5. 14:56
 19/19 Bandi116 válasza:
Én azt mondom hogy lehet nekem 3 van 2 egy házban alszik 1 pedig külön de van a teraszon egy ágyba való matrac azon is alhatnak most pl a 2 fiú a matracon a lány pedig a hàzba szeretnek kint lenni futni a hóba játszani a minuszokban de szerintem ez kutya függö van még egy francia bulldogom ugye mindenki azt mondja hogy nem birja a telet be kell engedni az enyém pl nem szeret bent lenni a teraszon az ajtóval szemben van a háza benne 2 vastag pokróc 2 pàrna a hàza elején egy pici faredöny voltamikor azt akartam hogy télen bent legyen de kicsit bent volt kb este 7től 8ig és ki akart menni ha nem engedtem nyüszít utána próbáltam behívni de nem jött és kint alszik amikor szeretne bejöhet ugyan ugy mint a staffik de egy nap kb max 2 órára bekéretőznek aztán UTÁNA kimmenek
2017. dec. 2. 22:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!