Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Golden retriever vagy Labrador...

Golden retriever vagy Labrador retriever?

Figyelt kérdés
Sziasztok, ti melyik kutyát javasoljátok jobban a Goldent v. a Labradort? Melyiknek van kevesebb betegsége, melyik jobb családi kedvenc, melyiket lehet jobban tanítani..stb? (Tudom hogy a két kutya nagyon hasonló, de azért érdekel :) )

2012. dec. 2. 09:20
1 2
 11/14 anonim válasza:
Nekem labim van, de állati hízós fajta fiatal és öreg korban egyaránt. Jó tulajdonsága, hogy okosak és szófogadóak, fegyelmezettek. Olyan családba is valók ahol gyerek is van igazán gyerekbarát típusok.Fiatal korában ásós de hamar kinövi, mozgékony tehát udvarra van szüksége tömblakásba nem való tekintettel a nagy testű fajtája miatt.ez a tulajdonság egyaránt a Goldenekre is vonatkozik. Tudomásom szerint a Golden retriever igényesebb.Ha más állat van a háznál PL.:CSIRKE,KUTYA stb.NEM BÁNTJA!! Szóval a labrador retrievert ajánlom.
2013. júl. 31. 19:46
 12/14 Kalina Borbála válasza:
Ha beszeretnétek engedni a lakásba akkor minden képen labi,de ha vállaljátok,hogy mielőtt bemegy a lakásba megfésülitek esetleg megfürdetitek akkor mindegy.Habár én a labira szavazok játékos,családi kutyák bár a retriever bohókásabb.
2013. júl. 31. 19:57
 13/14 anonim válasza:
Így utólag érdekelne hogy labradort vagy goldent vettél? :))
2013. aug. 19. 13:37
 14/14 A kérdező kommentje:
Egyik ismerősömnek szereztem az infót és úgy döntött h labit vesz
2013. aug. 19. 19:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!