Mitől van hasmenése a kutyámnak?
a tészta nem fogja meg a hasát, adj neki továbbra is rizst,főtt répát és húst, illetve vegyél az állatpatikába bélflóra helyre állítot,nem tudom mi a neve,de ha mondod,hogy bélflóra helyre állító pasztát szeretnél tuti mutat majd egy olcsóbbat és egy drágábbat,mi a drágábbat vettük (zöld volt a külseje és azt hiszem egy fehér kutya fej volt rajta) 2 ezer ft körül volt..
lehet,hogy érzékeny a gyomra,így inkább érzékeny gyomrú kutyáknak való tápot vegyél, nekünk a Pro Plan lazacos kölyök tápja bevált,mert a mi kutyánknak is hasonló baja volt..
Az első tápváltáskor még nem hill's-t adtam neki, csak megijedtem, hogy esetleg a gagyi minőségű táp az oka, és ezért vettem inkább minőségit.
Az imént hányta ki a tésztát, úgyhogy tényleg rossz ötlet volt. Rizst meg húst már 3-4 napja kap, de nem láttam sok javulást.
De akkor nem érdemes a dokit zaklatni ezzel? Biztos, hogy a kaja az oka? A hill's-ből csak pár szemet kapott... tényleg szinte semmit.
2. vagyok
jobb ha elmész a dokihoz ismét vagy talán menj el egy másikhoz..
off :egyszer a másik kutyánknak erős bélgyulladása volt (véres hasmenés) és akihez jártunk doki csak rizses diétát írt fel meg egy gyógyszert ,nem javult a helyzet újra elvittük megint ugyanazt javasolta,de ismét nem múlt el,elvittük egy másik dokihoz és ott teljesen más gyógyszereket kapott,meg bélflóra helyre állítótt meg vagy 2 féle tablettát kellett neki adni és meggyógyult, mondjuk akkor 3-4 hétig rizsen és főtt répán meg huson élt,de rendbe jött!! utána fokozatosan több tápot tettünk a kajájához, akkor Acana hipoallegrén tápját vettük..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!