Golden retriever vagy Labrador retriever?
Én a labit ajánlom! A goldennek mindennap fésülni kell a szőrét mert gubancos lesz! A labiról meg csak a hulló szőrt kell lefésülni nyáron. És a labik nagyon agyafurt humoros kutyák, és imádják a hasukat, jól kijönnek akár macskákkal is! Irtó emberszeretők!
Tapasztalat: nekem is labradorom van
Goldenre szavazok.:) Imádtam a goldinkat és a mostani goldi keverékünket is nagyon szeretem. A goldenek szeretnek sportolni, apportozni, játszani, imádják a családjukat. Mikor vedlik nem olyan brutális mint a labiknál. Igaz hogy hosszabb a szőrük de kis gombóckákban hullik, ha alaposan megfésülöd szinte nem is hullik. A labik szőre hú kis szőrszálak még a plafonon is.:D Sokkal nehezebb utánuk összetakarítani, kis szőrszálak mindenhol. A labik hízékonyabbak is, több labrador olyan mint egy jól meghízott malac. Velük itt vigyázni kell.
A goldenek szerintem szebbek is. Olyan szép szőrük van.*-* Ez teszi őket szerintem különlegessé.
ÉN IS LABIT AJÁNLOK!!! Három labink van egyálltalán nem kell utánuk szőrt takarítani se! Imádják a vizet mindig úsznának. Az én labijaim még a pocsolyákat is kihasználják. Ja és nagyon könnyen tanulnak! Szívósabbak mint a goldenek (kevesebb betegség, könnyebb tanulás, gazdiszerető) ja és tényleg jól kijön minden állatal és emberrel!
Mindenképpen labradort
GOLDEN! Egyáltalán nem csomósodik a szőre, nem tudom, hogy az egyik kedves válaszoló ezt honnan szedte.. És nem fésülöm minden nap, max 1-2 hetente, és így is gyönyörű a bundája.
Továbbá azt is írták, hogy a labradornak öntisztul a szőre... A GOLDEN RETRIEVERNEK IS!
Tapasztalt Goldi gazdi... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!