Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ti örülnétek, ha a kutyát...

Ti örülnétek, ha a kutyát mindenhova be lehetne vinni Mo-n? Pl. élelmiszerboltba is?

Figyelt kérdés
Én csak attól félnék,hogyan toleránák ezt azok,akik nem szeretik a kutyákat.
2012. nov. 30. 20:20
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
83%

Időpont ma 11:04

Igen, talán, bár amennyira tudom, őket elvileg be lehet vinni különböző üzletekbe. Aztán lehet, hogy tévedek. De az ő arányuk meg eltörpül a többi kutyához képest.

2012. dec. 1. 19:24
 32/35 anonim ***** válasza:
90%
vakvezető kutyát bárhova be lehet vinni. Na de ez azért már elég más kategória.
2012. dec. 1. 19:26
 33/35 anonim ***** válasza:
52%

igen, a segítő kutyákat be lehet.

Az én kutyám régen, kiskorában igen bizalomgerjesztően nézett ki. kikötöttem a büfé elé. A büfés odament, hogy jópofizzon vele, de okos kutya volt, majd leugatta a büfés fejét.

Véleményem szerint a kutya hordjon szájkosarat.

Utazni is lehet velük. de szerionem nem a kutya hibája, ha zsúfolt buszon véletlen rálépnek a farkára/lábára, de mégis nagy bajt tud csinálni, ha védekezképpen odakap. Ekkor csak ő lehet a hunyó :(

2013. jan. 2. 14:54
 34/35 anonim ***** válasza:
38%
Max. ugy hogy ha lennek olyan elelmiszer vagy egyeb boltok (is) amik eleve ugy vannak hirdetve - jol lathatoan sot egyenesen feltunoen, hogy ide be lehet vinni kutyat. S akkor mindenki eldonthetne ez neki jo e vagy inkabb mashova megy.
2020. szept. 14. 16:17
 35/35 anonim ***** válasza:
69%
De ugy hogy nem lenne valasztas ugy elfogadhatattlan
2020. szept. 14. 16:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!