Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ti örülnétek, ha a kutyát...

Ti örülnétek, ha a kutyát mindenhova be lehetne vinni Mo-n? Pl. élelmiszerboltba is?

Figyelt kérdés
Én csak attól félnék,hogyan toleránák ezt azok,akik nem szeretik a kutyákat.
2012. nov. 30. 20:20
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
52%
Étterem az egyértelmű, most is szoktam őket étterembe vinni. Élelmiszer, hentesárú boltba jogos, ha nem mehet be, máshova simán.
2012. nov. 30. 22:09
 12/35 anonim ***** válasza:
84%

Van kutyás strand délegyházán. Tavirózsakemping a neve.

Persze élelmiszerboltba fölösleges. Bár ha kutya barát lenne egy hipermarket akkor lehet hogy magasabban van minden és kész. :)

2012. nov. 30. 22:14
 13/35 anonim ***** válasza:
84%
Az én kutyámnak a konyhaasztal a kényelmes magassága. :) Viszont nem szagol meg olyat amit én nem akarom hogy megszagoljon. Ettől függetlenül a havi nagybevásárlásra nem vinném magammal, viszont örülnék, ha adott esetben bemehetnék vele egy plázába, vagy egy egy olyan üzletbe, ahol megítélésem szerint nem okozna galibát. Porcelán boltba akkor se vinném, ha lehetne, mert nem szeretném hogy a farkával lecsóváljon egy kínai vázát a polcról. Amúgy csak az üzlettulajdonosokon múlik, hogy beengedik-e vagy sem. Az ÁNTSZ csak néhány üzletből tiltja ki konkrétan őket, a többibe általában maguk az üzemeltetők vagy tulajdonosok nem engedik be. Az meg hogy egyeseket zavar, nem tetszik nekik, félnek tőle engem baromira nem izgat. Ennyi kényelmetlenséget ők is elviselhetnek. Én is szívom a tahók büdös bagófüstjét, mosdatlan hónaljszagát és félek a fogatlan kövér nőktől. Kit érdekel? Amúgy pl. van olyan bank is ahová bemehenek a kutyák is. Nyugaton is majdnem mindenhová beengedik őket és nincs belőle probléma, de az ott élő emberek jóval intelligensebbek és toleránsabbak, mint a magyarok. Szerintem nálunk még egy generáció váltásra szükség van ehhez.
2012. nov. 30. 22:46
 14/35 anonim ***** válasza:
77%
Vannak helyek, amiket támogatnék: pl kisposta, számítástechnikai bolt, bizonyos éttermek, kávézók, bank, ilyesmi. Olyan ruhaboltba, ahol a földig lógnak a ruhák, vagy élelmiszerbtba, ahol szinte a padlón van a zsemle, nem engedném. Szerintem az lenne jó, ha lenne ilyen is és olyan is, és mindenki választhatna. Kutyás strand, kiülős hely mindenképpen lehetne több.
2012. nov. 30. 23:07
 15/35 anonim ***** válasza:
79%
Az a baj, hogy nem a kutyakkal van a problema hanem a gazdajukkal. Csesznek ra odafigyelni, nincs jol szocializalva a kutya stb (pl. szamtalanszor talalkozom kutyassal aki szabadon setaltatja a kutyat. En porazon mert ismerem a kis blokim harcitermeszetet. Ugyanakkor az a barom visszahivni mar nem tudja a kutyat! Tehat barmennyire is seretem az allatokat nem tamogatnam de hangsulyozom nem a kutya a gazda miatt. Viszont vakvezeto kutyat mindenhova koteleznem a boltokat legyen ez akar elelmiszer hogy engedjek be!
2012. dec. 1. 06:12
 16/35 anonim ***** válasza:
86%

Én szívesen vinném magammal a kutyámat bárhová.

Egyébként nem hiszem, hogy csak azért mert lehet(ne) mindig minden üzlet, bank, stb... tele lenne kutyával.

Részben mert nincs állandóan a gazdival a kutya (pl: meló alatt), részben mert mindkettőnek kényelmetlen és fölösleges lenne pl: amikor a fél várost bejárod valamit keresgélve vagy órákat kell a város más-más területein lévő különböző irodákban/ rendelőben töltened...

És a kutyák nem idegesítőbben a (fáradt, hisztis, stb...) kis gyerekeknél!

2012. dec. 1. 06:42
 17/35 anonim ***** válasza:
100%

Élelmiszerboltba semmiképp. Ha nem is nyal meg semmit, vagy hasonló, hullik a szőre. Én itthon is olyan helyeken találok szőrt, h az már durva...

Én a vizsgát se tartom elégségesnek, az alattunk lakó kutyjából indulok ki. Megvan az engedemességije, úy fogadták örökbe, h egy fantasztikus viselkedésű kutya. Bekerült 3 gyerek mellé, senki nem törődött vele, el se lehete engedni, mert semmire sem hallgat. Őt beengedné bárki is? Pedig megvan a papírja....

Én nagyon elégedett vagyok a mostani szabályokkal, boltban semmi szükség kutyára. Boltba vásárolni megyek és nem sétáltatni.

2012. dec. 1. 07:56
 18/35 anonim ***** válasza:
93%

élelmiszerboltba csatlakozok,nem kéne..

Bár én sose kötném ki a kutyám a bolt elé,rengeteg ilyet látok de mai világban szerintem elég bátor cselekedet. Igaz keverékem van,de félnék hogy bárki ellopja.

El van ő otthon,neki se lenne élvezet hogy velem shoppingol rossmannba pl..

Ruhaboltba se szívesen engednék be kutyát,belegondolok hogy veszek egy ruhát aztán tiszta kutyaszőr alapból :/

Jó minden így ahogy van,állatszaküzletbe be lehet vinni,nekem ennyi elég:)

Viszont kávézó ötlet ami külföldön "divat" nekem is tetszik.

Nem tudom melyik városba van,de ki lehet ülni a kutyákkal,hátsó kertrészbe van egy kutyás futtató,és külön helyiség van a gazdik ételének,és külön pult a kutyakekszeknek,nagyon pofás:)

2012. dec. 1. 08:25
 19/35 anonim ***** válasza:
91%
Nem lenne jó, viszont ha lenne valami "kutyamegőrző" féleség a boltoknál, az nem lenne rossz. Az én kutyám olyan minden lében kanál, hogy neki mindegy hova megyünk, csak jöhessen.
2012. dec. 1. 09:36
 20/35 anonim ***** válasza:
92%
Sok magyar kávézóba és éterembe voltam már kutyával. Ahol van kert helység/kiülős rész oda általában beengednek. Sőt sok olyannal is találkoztam ahol hoztak a kutyának vizet. Sőt 1 helyen még azt is megkérdezték hogy maradt csülökből csont az oda adhatják e neki :)
2012. dec. 1. 09:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!