Ti örülnétek, ha a kutyát mindenhova be lehetne vinni Mo-n? Pl. élelmiszerboltba is?
Van kutyás strand délegyházán. Tavirózsakemping a neve.
Persze élelmiszerboltba fölösleges. Bár ha kutya barát lenne egy hipermarket akkor lehet hogy magasabban van minden és kész. :)
Én szívesen vinném magammal a kutyámat bárhová.
Egyébként nem hiszem, hogy csak azért mert lehet(ne) mindig minden üzlet, bank, stb... tele lenne kutyával.
Részben mert nincs állandóan a gazdival a kutya (pl: meló alatt), részben mert mindkettőnek kényelmetlen és fölösleges lenne pl: amikor a fél várost bejárod valamit keresgélve vagy órákat kell a város más-más területein lévő különböző irodákban/ rendelőben töltened...
És a kutyák nem idegesítőbben a (fáradt, hisztis, stb...) kis gyerekeknél!
Élelmiszerboltba semmiképp. Ha nem is nyal meg semmit, vagy hasonló, hullik a szőre. Én itthon is olyan helyeken találok szőrt, h az már durva...
Én a vizsgát se tartom elégségesnek, az alattunk lakó kutyjából indulok ki. Megvan az engedemességije, úy fogadták örökbe, h egy fantasztikus viselkedésű kutya. Bekerült 3 gyerek mellé, senki nem törődött vele, el se lehete engedni, mert semmire sem hallgat. Őt beengedné bárki is? Pedig megvan a papírja....
Én nagyon elégedett vagyok a mostani szabályokkal, boltban semmi szükség kutyára. Boltba vásárolni megyek és nem sétáltatni.
élelmiszerboltba csatlakozok,nem kéne..
Bár én sose kötném ki a kutyám a bolt elé,rengeteg ilyet látok de mai világban szerintem elég bátor cselekedet. Igaz keverékem van,de félnék hogy bárki ellopja.
El van ő otthon,neki se lenne élvezet hogy velem shoppingol rossmannba pl..
Ruhaboltba se szívesen engednék be kutyát,belegondolok hogy veszek egy ruhát aztán tiszta kutyaszőr alapból :/
Jó minden így ahogy van,állatszaküzletbe be lehet vinni,nekem ennyi elég:)
Viszont kávézó ötlet ami külföldön "divat" nekem is tetszik.
Nem tudom melyik városba van,de ki lehet ülni a kutyákkal,hátsó kertrészbe van egy kutyás futtató,és külön helyiség van a gazdik ételének,és külön pult a kutyakekszeknek,nagyon pofás:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!