Lehet Argentin dogot 45nm lakásban tartani orvosnak?
a rendezett életünkben a rendszerezetlenség a biztos pont. változó időbeosztás,kicsi lakás,nagy kutya .símán elvagyunk. minden fölös szabadidőt a kutyára költünk ( meg nem kevés lóvét :),amikor nem vagyunk itthon egyszerűen alszik. vagy nem .
de kárt soha nem okozott,mivel a fáradt kutya a jó kutya! úgy-hogy , hajrá !!!
Ha egyedül élsz és orvos vagy, akkor nem nagyon ajánlom. Nem azért, mert a kutya megőrül, hogy változó a séták időpontja, vagy nem a megszokott időben kap enni :D
Hanem azért, mert tudomásom szerint az orvosok nem ritkán ügyelnek a munkaidejükön túl, simán bent vannak a kórházban 14-18 órákat...ennyit nem bír ki rendszeresen egy kutya dolga végzése nélkül! És ennyi munka mellett nagyon nehéz, ha nem lehetetlen biztosítani a szükséges mozgást és foglalkozást a kutya számára...
De leírhatnád, hogy néz ki egy heted, naponta hány órát vagy távol, mennyi szabad időd van, stb.
Little Red: a kutyák az alkalmazkodó képességükről híresek. Előző kutyám bő fél évet élt velem panelban, de abban semmi rendszer nem volt...volt, hogy napi 3*15 perc séta volt, volt, hogy 2-szer 2 óra...volt, hogy hetekig otthon voltam vele és vittem magammal mindenhova, volt, hogy hetekig naponta 8-9 órát volt otthon nélkülem. Ha a kutya tudja a helyét a családban, a gazdával alkotott falkában, akkor alkalmazkodik, HA A SZÜKSÉGLETEI EGYÉBKÉNT KI VANNAK ELÉGÍTVE MAXIMÁLISAN!!!
Szerintem is túl van lihegve a rendszer dolog...
Amúgyis az emberek jórésze szakba jár dolgozni. Nem ettől függ a kutya boldogsága, hanem a megfelelő mozgás, minőségi étel, szabályok betartatásától lesz boldog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!