Ti is többet takarítotok ilyenkor a kutya /kutyák után a lakásban mint mondjuk nyáron?
persze tudom,hogy a kutyatartás kosszal is jár!!
csak kíváncsi voltam ,hogy másnál mi a helyzet..
hát mi nem tudnánk minden nap feltakarítani,mert erre aztán nincs nagyon idő, én és tesóm suliban vagyunk a szüleim dolgoznak, a kutyákkal foglalkozás mellett meg a tanulást mellett takarítani se időm se energiám, ezért csinálunk hétvégén nagy takarítást (anya,én és tesóm)
aztán amikor anyum később megy dolgozni vagy vki itthon marad akkor az söpör fel..
Hát bocsi de nekünk nem 15 perc feltakararítani ,hanem 1 óra vagy több,de ne ezen akadjátok már ki csak egyszerüen arra voltam kíváncsi hogy ilynekor többet takarítotok mint nyáron ennyi..nem tudtam,hogy ebből is vita lesz..
és csak tudjátok hétköznaponként max 1 órát gépezek és ezt az egy órát nem fogom takarítással helyetesíteni,mert nem csak én élek ebbe a lakásba!!!! Ez a hét lazább így több idöm van, viszont ma takarítottam!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!