Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Lehet Argentin dogot 45nm...

Lehet Argentin dogot 45nm lakásban tartani orvosnak?

Figyelt kérdés
2012. nov. 29. 15:31
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
0%
Lehet, ha létezik olyan törpe Argenti dog, ami nincs 1kg-nál több! :)
2012. nov. 29. 15:48
 12/31 A kérdező kommentje:
Tehát táskakutya pipa, és normál méretű felejtős.
2012. nov. 29. 15:52
 13/31 anonim ***** válasza:
100%
Miért? A táska kutyát vinnéd magaddal dolgozni? Mert ha ígyis-úgyis otthon marad, akkor olyan mindegy, hogy mekkora az a kutya!
2012. nov. 29. 15:54
 14/31 anonim ***** válasza:
53%

Mondtam, h fajtától független, ha nem tudsz RENDSZERT vinni az életébe, akkor ne.

Egy kutyánka KELL az h fiy időben menjen sétálni és fix időben kapjon enni. Úgy nem lehet h pl egyik nap ez reggel 7re esik, másnak délután 2re és így tovább.

2012. nov. 29. 16:05
 15/31 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem nem mindegy, hogy mekkora a kutya, ha a lakás 45nm. Egy táskakutya tud rohagálni egy ekkora lakásban, de egy nagyobb állat max. tesz pár lépést és kész...
2012. nov. 29. 16:06
 16/31 anonim ***** válasza:
100%
Egy kutya, ha le van fárasztva, akkor alszik, legyen az csivava vagy német dog. És tök mindegy h mekkora lakásban van, 50 nm vagy 350 nm, ha nincs lefárasztva, akkor rombol és összekeni a lakást.
2012. nov. 29. 16:11
 17/31 compactegon ***** válasza:
100%
mindegy a lakás mérete ha sokat tudsz lent lenni, illetve foglalkozni vele. a mi staffink lakott 32 nm-es egy szobás lakásban is, most 55nm-en lakunk vele. az időbeosztásod miatt nem túl jó ötlet. egyébként bármelyik kutya eléldegél veled ekkora helyen, csal elégítsd ki az igényeit :)
2012. nov. 29. 16:12
 18/31 anonim ***** válasza:
76%

Szerintem mehet, ha 8 óránál nem dolgozol többet, és rendesen tudod vinni háromszor sétálni, hogy ne durranjon szét a hólyagja, amíg melózol. Ilyen szempontból inkább nagytestű kutyát javaslok, a kicsik kevésbé bírják tartogatni.

Részemről amúgy a rendszertelen élet mintapéldája vagyok, főleg, mióta kertesben lakom, és nem kell sétálni rohanni a kutyával napi háromszor, meg nem is normálisan járok dolgozni, de a kutya nem szokott panaszkodni :)

2012. nov. 29. 16:17
 19/31 sippara ***** válasza:
100%
A lakás mérete tényleg teljesen irreleváns (mondom ezt egy huskyval 39 négyzetméteren), viszont a rendszer kell. Mennyire rendszertelen az a rendszertelen időbeosztás?
2012. nov. 29. 16:18
 20/31 lakle ***** válasza:
85%
Vitatkoznék veletek! Szerintem egy kutyának nem kell rendszer, ez csak az embereknek fontos! Mi teljesen rendszertelenül élünk és hol így hol úgy kap enni és semmi baja. A lényeg, h mindennap rendesen le legyen mozgatva és ne kelljen pisit nagyon sokáig tartogatnia.
2012. nov. 29. 16:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!