Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Tudtok ajánlani lakásba való...

Liz00 kérdése:

Tudtok ajánlani lakásba való kutyit?

Figyelt kérdés
A lakásunk kb. 53 négyzetméter főleg kistesű ebre gondolok:D

2012. nov. 27. 17:18
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
az igen..
2012. nov. 28. 11:10
 12/14 anonim ***** válasza:
Valaki nagyon unatkozik...
2012. nov. 28. 13:43
 13/14 anonim válasza:
hát nekünk csivink van 68 négyzetméteres lakásban és nagyon jól elvan :)) de a mopsz a biztos
2012. nov. 28. 23:02
 14/14 anonim ***** válasza:

Könyörgök csak ezt a havanyéz izébizé kutyát ne. (elnézést de sose tudtam, hogy pontosan mi a neve mert mindig máshogy hallom)

Örökletes baj szokott lenni a hátsó lábukkal ÉS az ilyen pici kutyát mindenki elkényezteti. (ölbe vétel, gügyörészés, ágyon alvás... ) Sajna csak és kizárólag olyan bisonokkal találkoztam (több város több területén is), amik totálisan agresszívak voltak. Azt hiszik az emberek, hogy azért, mert kicsi, úgy kell vele bánni, mint egy babával.

Mint említettem, nekünk törpe snacink van, szóval nem egy orbitális méretű eb. Mégis neki akarnak esni a bisonok, agresszívan támadna már messzi méterekről! Meg a csodás kis gazdik folyton ölbe is veszik, amikor az enyém netán mégis játszana velük. (aminek az eredménye, hogy a lenti kutya irígy lesz, amiért a másik ölben van, felugrál. A kicsinek meg fentről még nagyobb a szája).

Tehát nagyon nagyon kérlek: olyan kutyát ne. Max akkor, ha totálisan biztos vagy benne, hogy kicsi alkata ellenére, tudsz vele úgy bánni, mint egy nagy testű kutyával. :)

2012. dec. 2. 13:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!