Nagyon kicsi testű kutyust szeretnék venni (lakásba), de nem nagyon ismerek ilyeneket. Tudtok nekem ajánlani?
Igazából nem birom ésszel felfogni, hogyha valaki kutyát akar akkor miért nem képes legalább arra hogy neten utánnanézzen hogy mi tetszik neki.
De tessék: máltai selyemkutya, palotapincsi, king charles spániel, mopsz, bolognese, havanase, bichon, törpe pincher, törpeuszkár, yorkshire terrier, kínai meztelen, shih-tzu, boston terrier, lowchen, coton de tulear, franciabulldog .... stb.. MIndegyiknek más igényei vannak ... és egyik se ruhakiegészítő.
Bichon bolognese
Bichon havanese
Francia bulldog
Kínai meztelen kutya
Mopsz
Shih-tzu
Skót terrier
Tacskó
yorkshire terrier
Nagyjából ezek :)
Szia!
Én a bichon havanese-t javaslom. Nekem is az a legszimpatikusabb kutya! Okos, mindössze 6 kg-os, nem hullik a szőre de ápolni kell.
Csak annyit javaslok: TERRIERT NE!!!SEMMILYEN FAJTÁT!!!Nagyon idegesítőek tudnak lenni, zajosak, szökősek, a yorki...arról ne is beszéljünk...igazavan a 2. válaszolónak...hülye selyemhajú gumikacsa...az ilyenek olyan beszari kutyák, hogy az már fáj!
Előző vagyok!
Csak a kistestű kutyák közt a legszimpibb, amúgy én a nagy kutyákat szeretem, a bobtailt, komondort, Pon kutyát, stb...
Először is köszi a gyors válaszokat! keresgélek még =)
4. válaszolónak: NEM KÖTELEZŐ válaszolni, és képzeld keresgéltem, csak gondoltam tapasztalatok alapján könnyebb lesz!
Utcsó válaszolónak meg csak annyit, hogy azért szeretnék kicsit, mert félek a nagy testű kutyáktól.Reméltem, h "kinövöm", de sajnos nem. De tényleg hasznosabbak a nagyobbak...ez tény:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!