Villanyszerelők segítségét kérném! Olyan relét keresek aminek 230v-os a behúzó tekercse és legalább 10A szakíthat meg és nem árt neki ha a behúzótekercs állandóan áram alatt van tudtok ilyeneket ajánlani?
Figyelt kérdés
Arra szeretném használni hogy ha van egy áramkimaradás ez leoldjon és ne adja vissza az áramot csak ha megnyomok egy gombot.2010. ápr. 29. 22:39
1/5 anonim válasza:
Bár nem vagyok villanyszerelő, de nem ezt hívják mágneskapcsolónak?
2/5 anonim válasza:
3/5 A kérdező kommentje:
Ez mind rendben én is találtam sokat de nem tudom melyik jó mi az az impulzus relé? Vagy a teljesítmény relé? Vagy az áramvédő relé? Nem tudom melyik kell nekem.
2010. ápr. 30. 08:15
4/5 anonim válasza:
Úgy gondolom kérdésedből nem vagy szakember, először is azt ajánlanám ne babrálj vele inkább hívj egy villanyszerelőt, az meg úgy is tudja mit kell venni !
Még ha meg is vennéd nem hiszem hogy be tudnád kötni, mert már a kérdésből érzem a szaktudás hiányát, és egy mágneskapcsolót nem olyan egyszerű bekötni mint egy sima kapcsolót ! Azért küldök egy linket ez kell neked [link]
5/5 anonim válasza:
mágneskapcsolót megfogsz csinálsz öntartás rá küldőd a fázisokat/fázist azt kész is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!