Egy SÚLYos kérdés?
Gondolom, kutya! Első hozzászólónak írtam :)
kutyatészta főtt csirkemellel, vitaminos táp, elvileg nem nem lehetne az okosok szerint, de az enyémnek adtam tejbegrízt is. Kevés cukorral, laktózmentes tejben főzve.
Egy kis Beagle. 5hónapos lesz nemsokára.
A zöldséget nem nagyon eszi. Pro Plan sensitive tápot kap, de hallottam h lehet a táp is okozhat bajokat... talán váltani kéne valami másra? A mai menü főtt csirkemell, főtt rizs és főtt sárgarépa volt. A husit kiszedegette evett egy kis rizst, és a répát otthagyta,majdnem mindet.
főtt rizs, tészta, sertés, marha belsőségek (azok zsírosabbak, mint a sima hús, legjobb a máj, szív) Ha a hús levében megfőzöd a zöldséget, meg fogja enni :)
De ha most lábadozott ki a gyulladásból, lehet még egy-két hétig főtt rizs, kevés parizerrel, valamint virslivel, utána pedig főtt csirkemellel kéne etetni, szintén 1-2 hétig.
:) gondoltam, hogy kutya, de azért nem árt részletesebb kérdést írni :)
A legrosszabb a megviselt bélésű kutyusnak, ha pont ilyenkor váltogatod a kaját. Eleve a kicsiknek fokozatos tápváltás ajánlott, amikor elkerül a tenyésztőtől, pont ilyenkor alakulhat ki bélirritáció. Mi pl. kaptunk a tenyésztőtől kaját ami elég volt kb. 1 hétig.
A csirkemell rizzsel a legjobb diétás koszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!