1szer már írtam a kutyámról, sajnos diszpláziás (súlyos). Adott helyette 1 új kiskutyát a tenyésztő, de ő is az (6 hónapos) 100 fokos a szögelése. Ez változhat még a későbbiekben?
Nem csak a szögelés mérete a döntő.
Ha nem hízlalod túl, adsz neki zöldkagylót, nem olyannal eteted, amitől gyorsan nő, megfelelő mozgást biztosítasz neki, javulhat.
Leállítani nem fogod tudni.Én is elhárítanám tőle a kutyavételt.
MEOE-s? Akkor ott van tagoknak ingyenes jogtanácsadás.
A szülők szűrése milyen? Sajnos a tenyésztőt nem tudod leállítani,ha magától nem állt le az első ilyen alom után,akkor nem is fog. (nekem is volt olyan kanom akit egy alom után kivettem a tenyésztésből, nem diszplázia hanem foghiba miatt. Azóta nyugdíjas :) )
Kérdvissza a pénzed ésfelejtsdel a tenyésztőt. Valamint írdmeg minden fórumon,hogy mindenki kerülje el.
(és te se tenyéssz, ha nincs meg a tudásod hozzá. egy-két kutya vásárlásása után még nem lehet elkezdeni tenyészteni.)
ma 20:43
Azért, mert nem tag még, tervezheti a tenyésztést. Egyelőre a kutya vásárlásnál tart. Mindenki megvette valamikor az első kutyáját, aki aztán tenyésztővé vált.
Teljesen mindegy, hogy változhat, vagy nem, a kutya akkor sem vonható már tenyésztésbe.
Azzal tudsz csak támadni, ami a szerződésben rögzítve van. Ha benne van a pénzvisszafizetés akkor nyert ügyed van,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!