Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ez és ennyi elég neki? Elég...

Ez és ennyi elég neki? Elég jó minőségű?

Figyelt kérdés
Bele szerettem a német dogokba és szeretnék venni egyet kb. 1 év múlva csak az etetésről nem írnak semmit. Én az acana puppy large breedre gondoltam és ha abból havi 1,5 zacskóval eszik meg akkor meg tudom engedni magamnak. az orvosi költségekre mindig lesz félre rakott pénzem szóval az nem lenne akkora gond.
2012. nov. 27. 00:08
 1/7 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem, hogy heti egy-két alkalommal kapna zöldséget, csirke farhátat (persze ezt csak módjával). Még egy-két kérdés: Velőt szabad neki adni, mert tudok szinte szerezni havi 10 kg velőt, de eddig nem életem ezzel a lehetőséggel, mert én nem eszem meg, de ha jó a kutyának.Belsőségeket szabad? És ha igen milyet? én ilyenekre gondoltam,hogy tüdő, szív,máj, vese, pacal, marha csont(nasinak)
2012. nov. 27. 00:21
 2/7 anonim ***** válasza:

Most felejtsd el a német dogot, ha nem álltok úgy anyagilag!

Minden kutyának jó minőségű táp kell de szerintem egy akkora behemót óriásnak mint egy német dog különösen minőségi tápok kellenek valamint különböző vitaminok vagy izületvédők pl. zöld kagyló ami szintén nem olcsó! Nem tudom, hogy milyen azoknak a tápoknak a napi adagja egy akkora kutyának de szerintem napi 600gramm biztosra kell egy 70-80 kilós kutyának! az 1 hónapra majdnem 20 kiló!

2012. nov. 27. 08:08
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem erről beszélgess el majd a tenyésztővel, felvilágosít mindenről, illetve kerek-perec megmondja, hogy ne vállald be, ha anyagilag nem vagy biztos benne, hogy bírod.
2012. nov. 27. 08:46
 4/7 A kérdező kommentje:
Hát a havi keresetem az 450-500 ezer abból csak el tudok tartani egy kutyát
2012. nov. 27. 15:01
 5/7 anonim ***** válasza:
Abból kettőt is devizahitel mellett :D
2012. nov. 27. 15:25
 6/7 A kérdező kommentje:
nincs hitelem. Igazából nem én keresek hanem anyum kint dolgozik német országba. A kérdést csak azért tettem fel, mert sehol nem írják, hogy végülis mennyit eszik csak annyi van, hogy sokat és jó minőségűt. Rottweilernél még nem volt nagyobb kutyám ezért nem vagyok annyira tapasztalt, hogy mennyit kell ennie. Fórumokon leírásokban csak annyit találtam, hogy havi 20 ezer annak a felét tudom állni (kapok havonta egy 10 ezrest). A belsőségeket meg azért kérdeztem, mert az eddigi kutyáimat csak táppal etetettem, de olvastam a BARF-ról és gondoltam hátha lehet kombinálni a kettőt viszont sehol sincs leírva mit ehet és mit nem.
2012. nov. 27. 18:24
 7/7 anonim ***** válasza:
A Brit premier Xl adult jó táp és nem kell belőle sok. Nézz utána, mennyibe kerülne egy havi adag.
2012. nov. 27. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!