Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogy élhetnek a Földön ilyen...

Hogy élhetnek a Földön ilyen kegyetlen emberek?

Figyelt kérdés
Ma olyat láttam amit senkinek nem kívánok! Voltam a kutyusommal állatorvosnál, és volt ott a kórteremben egy nagytestű kutya, olyan golden retiever és pireneusi juhászkutya keveréken tűnt. A kutyus ott feküdt a földön, és egy fém valamivel ki volt támasztva a szája. Kérdeztem a dokit, hogy most ébredezik az altatásból? Mondta hogy nem, most altatják, mert valaki leöntötte kénsavval, és akkor fájdalmai vannak hogy ébren nem tudná elviselni. A szemébe és a szájába ment a kénsav, a nyelve teljesen szét volt marva, ott kapta az infúziót, csöpögettek a szemébe. Mondta, hogy valaki leöntötte mert ugatott a kerítésnél. Egyszerűen olyan mérhetetlen dühöt érzek, hogy azt el sem tudom mondani. Nem szégyellem, hogy ott helyben elsírtam magam. Hogy lehetnek ilyen emberek? El tudja képzelni az, aki ezt csinálta, hogy a kutyának mekkora fájdalmai vannak most? Nem is volt teljesen elaltva, csak bódítva, ott pislogott ha ment felé valaki. Istenem, azt hiszem ennél szörnyűbb dolgot még sosem láttam...:( Azt hiszem más ha ezt csak hallja valaki, és más az ha ott látom azt a szegény tehetetlen szenvedő kutyát:(
2009. aug. 17. 15:10
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen ember nem is ember nincs szive,megérdemelné hogy ugyanazt a fájdalmat érezze,
2009. aug. 17. 15:21
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Azt a parasztot is le kellett volna önteni vagy 50 literrel!! :@ egyébként anyukám barátnőjének volt egy fajtiszta német juhász kutyusa, kutyaiskolába járt és ezért nagyon szófogadó volt, csak akkor ugatott ha valaki állt a kapujukba, a szomszédja aki cigány megmérgezte ezért és azt mondta hogy ő állatot csak a tányérján sülve visel el! a nő helyébe rágyújtottam volna a házat éjszaka amikor alszik! :@
2009. aug. 17. 15:25
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Pontosan ugyan azt csinálnám vele is amit ő a kutyával!

Csak előtte bezárnám egy ketrecbe, hogy senki se segíthessen rajta!!!

2009. aug. 17. 15:26
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

O.O Úristen!

Ugyanezt annak aki művelte, sőt rosszabbat!

Szegény kutya...lehet, hogy a végleges altatás jobb lett volna neki :( vakon, szétmart pofával szörnyű lehet a további élete...

Engedélyhez kéne kötni a nagyon híg sósavon kívül minden ilyen veszélyes anyag vásárlását és szigorúan betartani, az egész világon... (Van sajnos, ahol az emberekkel csinálják ugyanezt, általában nőkkel...)

Védtelen lényekkel ilyet tenni teljes érzelemmentességre és az empátia hiányára vall.

Szörnyű, szegény kutty :'(

2009. aug. 17. 15:37
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sok gonosz ember van a világon!Olyanok akiknek nem fontos a másik élőlény csak saját maguk!Nemcsak az állatok sorsáról van szó hanem emberekéről is!A megoldás pedig a kegyetlen büntetés lenne!Mindenkinek!akkor nem mernének ilyet csinálni.
2009. aug. 17. 15:48
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon szomorú... így ismeretlenül, látatlanban gyógyulást kívánok a kuttynak. Ha belegondolok, mennyire fáj pusztán egy forró fazék megfogása... hát még a kénsav. Nagyon sok erő kell ahhoz, hogy túlélje.

Az ilyen eset nem egyedi, hanem mindennapos, és százával történnek meg az országban, százezrével a világban. Nálunk is mennyi, de mennyi megkínzott kutya és macska került be a menhelyre... és ők a leghálásabbak, a legkedvesebbek.

Az én drága ebem 6 évig volt telepőr kutya egy 2x2 méteres kennelben (ez már önmagában véve abszurdum), térdig a saját hugyában, szarában, ráadásul egy másik kutyával együtt. Vacsorára vagy száraz kenyér vagy verés jutott. Féreghajtásról, vagy tiszta vízről nyáron a negyven fokban.. áhhh...

Valahogyan kimentették, elhozták, elkobozták, nem tudom. Most már egy éve nálam él. Ő a legnagyobb boldogság az életemben, még ha tönkre vágták a hátát és a lábait, akkor is.

2009. aug. 17. 15:48
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindekinek a kommentet. Borzalmas fájdalmakat élhetett át ez a kutyus. Tudom hogy sajnos ez mindennapos, mert sok a kegyetlen, undorító "ember". De a saját szememmel látni ezt ahogy a kutya ott feküdt bódítva szétmart nyellvel, és csak pislogott egyszerűen borzalmas volt, és soha nem fogom elfelejteni.
2009. aug. 17. 19:12
 8/9 anonim válasza:
100%
Sziasztok!Erre mondom azt minél több emberrel találkozom annál jobban szeretem a kutyámat!Az anyját szétütném az ilyen embernek!Ahol én lakom ott is van minden háznál kutya.A szomszédom ott ásta el magát mikor azt mondta megmérgezi a szomszéd kutyáját ha ugat.Én meg megmondtam neki ha a kis dög meghal én agyonverem.Imádkozzon , hogy nehogy vki.Azóta is él a kis szaros.Ennyi.A sajátomat is féltem.
2009. aug. 18. 15:39
 9/9 anonim ***** válasza:
Egyszerű annak az embernek is ugyanúgy egy kis H2SO4-et (kénsavat)burítania pofájába és kész. Az összes ilyen állatkínzó f*szt agyonlövetném!!
2010. szept. 30. 23:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!