Csalódtatok már jó tenyésztőben?
Kedves Little Red!
Általában egyet értek veled, most viszont kicsit vitatkoznék. :)
Én úgy gondolom, hogy fedeztetés esetén, akit a kennelnév érdekel és nem maga a Kutya, az menjen, ahova akar. Egy igazi tenyésztőt arról is felismersz, hogy nem a kennelnév és a kiállítási eredmények a legfontosabbak neki, hanem a saját célja a tenyésztésben és az, hogy a saját szukájához megfelelő kant találjon. Aki nem így gondolkodik, az nem Tenyésztő.
" azért nem mindegy a kutya törzskönyvi neve, mert pl ha a kérdező sok-sok keredménnyel (amit reméljük elér) tenyészteni akarja a kutyát, akkor a kinézett pár gazdája megnézi a tenyésztőt és abból is leszűr infókat"
Én ezt nem igy látom. Engem pont nem érdekel mi a kennelneve a kutyának, nekem az számit, hogy kikből van, kik a felmenői. Arról meg nem is beszélve, hogy amit irtál fentebb, hogy tenyésztési ambiciói lehetnek, akkor meg már megint egy uj kennelnéven fognak lejönni a kicsik, igy ugyanott van. Nézd meg például az olaszokat. ott azt hiszem 2, vagy 3 alomig nem is válthatnak ki kennelnevet, csak egy hivónév van a törzskönyvre irva. és ismerek ilyen egynevű világgyőztes szukát is, nem is egyet. ugyhogy hidd el, nem az a fontos. De szerintem a legegyszerűbb lenne rákérdezni, és nem rögtön azt gondolni, hogy be van csapva,
Én örülök h itt mindenki ilyen rendes tenyésztő, de higgyétek el, nem mindenki ilyen.
A kérdező írta (bocsi, remélem közzétehetem), h a tenyésztő azt mondta h addig nem állíthat ki szerződést, míg nincs a kezében TK. Ez pedig hazugság.
Szegény kérdező viszont becsületeen álírta és visszaküldte, szóval "távozás után reklamációt nem fogadunk el" helyzet van. Hiszen az aláírás azt bizonyítja h egyetért minden ponttal és köszöni szépen, minden rendben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!