Csalódtatok a tenyésztőtökben?
Kezdek rájönni, hogy a tenyésztő, akitől a kiskutyám vettem nem teljesen olyan, mint amilyennek hittem.
Úgy érzém, csak akkor lehet hozzá fordulni, ha éppen minden rendben a kutyussal, ha baj van akkor már mossa kezeit és nagyon kelletlen.
Nagyon csalódott vagyok, mert nagyon jó véleménnyel voltam róla.
A dolog pozitív oldala, hogy a tőle vásárolt kiskutyám fantasztikus, ezzel semmi gond, remélem a jövőben se lesz problémánk.
(Utólag hallottam, hogy előfrodulnak a kennelből származó kutyáknál egészségi gondok, remélem mi ezt megúsztuk.)
Ti csalódtatok már tenyésztőben?(Aki valóban tenyésztő, én most nem szaporítókról beszélek.)
Én nem csalódtam, nálunk minden rendben van a tenyésztővel, bármikor bármilyen problémával fordulhatok hozzá és megtesz mindent, hogy segítsen, tanácsot adjon, rendszeresen érdeklődik a kutyusról, sokat beszélünk.
A kutyus is fantasztikus, nála jobbat nem is kívánhatnék, szóval én abszolút elégedett vagyok, jó tenyésztőt választottam.
Sajnos ilyen a legnagyobb körültekintés mellett is előfordul, hogy olyan tenyésztőt fogsz ki, ami később nem úgy viselkedik, ahogy az elvárható lenne. Sokat kell előtte érdeklődni olyan gazdiktól, akiknek van tőle kutyájuk és tenyésztőtársaitól. Sok sikert a kutyushoz, remélem vele nem lesz gond.
Köszönöm, hogy elmondtátok nálatok mi a helyzet, örülök neki.
Azt direkt hagytam ki, hogy mi a kiskutyám fajtája és hogy melyik kennelről van szó, nem szeretném a hírnevét csorbítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!