Csalódtatok a tenyésztőtökben?
Kezdek rájönni, hogy a tenyésztő, akitől a kiskutyám vettem nem teljesen olyan, mint amilyennek hittem.
Úgy érzém, csak akkor lehet hozzá fordulni, ha éppen minden rendben a kutyussal, ha baj van akkor már mossa kezeit és nagyon kelletlen.
Nagyon csalódott vagyok, mert nagyon jó véleménnyel voltam róla.
A dolog pozitív oldala, hogy a tőle vásárolt kiskutyám fantasztikus, ezzel semmi gond, remélem a jövőben se lesz problémánk.
(Utólag hallottam, hogy előfrodulnak a kennelből származó kutyáknál egészségi gondok, remélem mi ezt megúsztuk.)
Ti csalódtatok már tenyésztőben?(Aki valóban tenyésztő, én most nem szaporítókról beszélek.)
egyik ismerősöm is tenyésztőtől vett kutyát 7 hónapos de már több mint 60 ezer ft-ot költötek a betegségeire és a doki szerint ez örökletes és ki lehetett volna szűrni..de a tenyésztő elég felelőtlen volt..azóta is havonta járnak dokihoz a kutyával...
ő ezt a kennel elárulta és megkért mindenkit hogy ne vegyen onnan kutyát mert betegek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!