Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Nemzetközi vonaton kutyával?

Nemzetközi vonaton kutyával?

Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem, hogy aki vonatozott már hosszabb távon a kutyájával, annak milyen tapasztalatai vannak? Hogy bírta a kutyus? (Nálunk egy 13 órás Bp - Berlin útról lenne szó.)Éjszakai vonatra vitt már kutyát valaki? A MÁV honlapján azt találtam, hogy ritkán lehet - holnap felhívom őket, de arra lennék kíváncsi, van-e személyes tapasztalata ezzel valakinek?

2012. nov. 25. 20:37
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Végül is ez a baj: fogalmad sincs semmiről, mert te üldögéltél a vonat végén, nekem meg tapasztalatom van.
2012. nov. 26. 08:39
 12/15 anonim ***** válasza:

tegnap 23:00

Te a Bp-Pécs viszonylattal példálódzol. A kérdező NEMZETKÖZI vonaton akar utazni.

2012. nov. 26. 09:05
 13/15 A kérdező kommentje:
Közben felhívtam a MÁV-ot és azt mondták, hogy ülőkocsiban (fülkésben vagy termesben) éjszakain is ugyanúgy vihetem. Egyébként ha valakit érdekel, akkor a kutyajegy oda-vissza 147,8.- EUR, a kedvezményes felnőtt pedig 78.- (ha esetleg más is arra menne kutyástól).
2012. nov. 26. 10:26
 14/15 anonim ***** válasza:

Akkor ülőkocsit választasz nem hálót?

És mennyire sejtettem, h kutyára nincs kedvezményes jegy :D Vicces a cég ebből a szempontból...

2012. nov. 26. 10:49
 15/15 A kérdező kommentje:
Hát elvileg egy útra ugye a teljes árú jegy 50%-át fizetem a kutyára, ami 73,9.- EUR. Nekem meg 39.- a kedvezményes.
2012. nov. 26. 11:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!