"Családi okok miatt egy 11 hónapos beagle szuka eladó! ". Mi lehet az a családi ok?
Figyelt kérdés
Ma olvastam az újságban, nem én szeretném megvenni hanem egy ismerősöm, de nem tudjuk mi lehet az a családi ok. Szerintetek?
Persze egyszerű lenne felhívni de nem biztos hogy a valódi okot mondanák meg.
2009. aug. 17. 10:27
21/25 anonim válasza:
Szia!Na mi volt a kutyával? Lehet tudni róla vmit?
22/25 anonim válasza:
Hű ez nagyon gyanús, semmi esetre ne vedd meg a kutyát. Mivel nem mondták mi a családi ok, ezért biztosan a kutyával van probléma. Ha allergia, költözés stb van azt miért ne mondták volna el? Elmenni sem érdemes. Az meg, hogy sok érdeklődő van biztos, hogy kamu. Egy felnőtt, törzskönyv nélküli, pénzért kínált kutya nem kell olyan hű de sok mindenkinek.
23/25 A kérdező kommentje:
Gondolom azt várták, hogy újra telefonáljak. Nos megkértem egy barátomat, hogy telefonáljon, hogy érdekli a kutya és kérje el a címet.
Azt a választ kapta, hogy most épp nincsenek otthon, de majd holnap visszahívja és lediktálja a címet. De az lenne a legjobb ha a barátom mondaná el a címét, és a gazdi házhoz viszi a kutyát. Csak az oltásait kell kifizetni, maga a kutya ingyenes.
2009. aug. 18. 18:20
24/25 A kérdező kommentje:
Nagyon gyanús nekem ez a kutya dolog.
2009. aug. 18. 18:20
25/25 anonim válasza:
Egyik barátomék, azaz inkább fogalmazzunk úgy hogy hvaeromék vettek egy kis, 6 hós yorkita 6 éves kislányak... Egy hét múlva kérdezem tőlle, hogy "na és mi van a blökivel?" Erre a vállasz: "Hát eladtuk mert össze-vissza szart mindent a rohadt kis dög"... Anyád úgy konkrétan... Szerintem itt is vmi ilyesmi lehet a dolog mögött, de tényleg nagyin gyanús. Ha nincs túl messze szerintem érdemes megnézni. 15f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!