"Családi okok miatt egy 11 hónapos beagle szuka eladó! ". Mi lehet az a családi ok?
Ma olvastam az újságban, nem én szeretném megvenni hanem egy ismerősöm, de nem tudjuk mi lehet az a családi ok. Szerintetek?
Persze egyszerű lenne felhívni de nem biztos hogy a valódi okot mondanák meg.
vagy az h valami oknál fogva elköltöznek egy kisebb házba ahol nincsen kert
vagy rájöttek h nincs elég idejük és energiájuk egy ilyen kutyára
Azt azért ne zárjuk ki, hogy ebben az esetben valódi családi oka van a dolognak, de általában ezek szoktak lenni:
kiderült, hogy a kutya rág.
Nem azt csinálja, amit mondanak neki, pedig már egész hangosan monták neki
Naponta háromszor is pisilni akar.
Minden nap sétálni akar
Elfelejtették, hogy nyaralni is szoktak menni és addig nincs aki vigyázzon a kutyára
Az a szemét belekapott a gazdiba amikor az verte....stb
Lehet, h van a kuttynak valami nem kívánt, rossz tulajdonsága.
Vagy pénzhiány...nem tudják etetni és azt akarják, h jó helye legyen..
Igazából attól félünk, hogy tényleg beteges, esetleg szófogadatlan, de annyira hogy már nehezen kezelhető, vagy ilyesmi. Ki tudja, hogy tényleg 11 hónapos-e.
Mindenesetre este felhívom, gondolom ti is kíváncsiak vagytok mi az igazság. (Azért este mert az van a szám mellé írva, hogy 18 h után.)
Szerintem, ha valakinek valamilyen okból meg kell válnia az egészséges, normális, valóban beagle, szeretett kutyájától, akkor az nem eladja, hanem elajándékozza.
Ha pénzt kérnek érte ott valami nem stimmel.
Mindenesetre én csak úgy venném át, ha pár napig naponta látogathatom, elvihetem sétálni és elvigetem az állatorvosomhoz egy kivizsgálásra.
De akkor sem pénzért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!