"Családi okok miatt egy 11 hónapos beagle szuka eladó! ". Mi lehet az a családi ok?
Ma olvastam az újságban, nem én szeretném megvenni hanem egy ismerősöm, de nem tudjuk mi lehet az a családi ok. Szerintetek?
Persze egyszerű lenne felhívni de nem biztos hogy a valódi okot mondanák meg.
Szia!
én az ismerősöd helyében elvinném egy alapos kivizsgálásra, és ha semmi baja, akkor bele lehet vágni! :)
Az, hogy idaírták, este 6 után, gondolom azért van, mert dolgoznak!
Mindjárt gondoltam, hogy dolgoznak.
Az jutott még eszembe, hogy a kutyus talán vemhes, és ezért akarnak tőle gyorsan megválni.
Annyi minden oka lehet annak. Remélem tényleg csak allergiás rá valaki, vagy ilyesmi.
Bár ha én kapok 8 hetesen egy kölyköt, nem addigra derül ki hogy allergiás vagyok rá, mire 11 hónapos lesz. A babánál ugyanez a helyzet. Nem?
Meg amúgy is inkább szednék naponta 10 gyógyszert minthogy megváljak a kutyámtól.
Ha elmész megnézni a kutyust, akkor vigyél szakértőt (olyan ismerőst, aki ért ehhez a fajtához- ő látja, van-e hiba).
Esetleg kérdd meg a gazdát, hogy mutassa meg, milyen trükköket tud a kutya (ül, fekszik stb)-engedelmesség miatt.
Dokival se árt megnézetni, ő megmondja a korát.
Gondoltam rá, hogy megkérem az állatorvost hogy kísérjen el minket (az ismerősömnek most lesz a szülinapja, és úgy is akar egy beagle-t, megvehetném neki ezt..vagy egy kölyök kutyust..), de nem tudom, ezért fizetnem kell majd neki?
Kíváncsi vagyok a kutya árára.
Vagy talan az a csaladi ok, hogy miutan a kutya nagyobb lett, rajottek, hogy bizony foglalkozni es kell vele es az mar nem tetszik nekik.
A szomszedomban volt ilyen egyszer , vettek egy kis kutyat az allig 5 eves lanyuknak , aki egesz nap azt a szerencsetlen allatot nyuzta. Aztan mikor nagyobb lett szegeny kutyus es mar nem birtak vele( mivel semmire nem tanitottak meg) egyszeruen beadtak egy menhelyre. Na persze, hogy hova lett a kutya az csak kesobb derult ki, ok azt allitottak, hogy elszokott, aztan vmelyikuk veletlenul el szolta magat.
Ha nem adtak címet, akkor hogy menj át? Ezt nem értem.
Egyébként szerintem nézd meg, simogasd meg, hogyan reagál. Talán már ránézésre is észrevehető, ha valami gáz van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!