Kutyaruha pls help?
Amerikai Staffordshire Terrier kutyáról lenne szó
valaki mondana egy jó ruhát (pulóvert) ár nem érdekes.
Ha lehet márkás legyen (pl. puma nike adidas)
NAGYON MEGKÖSZÖNNÉM ha tudnátok előállítani ilyen ruhákat mégegyszer köszi.
"Ha lehet márkás legyen (pl. puma nike adidas) "
ez után a pofád rakd alapállapotba
Nem azon akadtak ki az emberek hogy foglalkozol és öltöztetni akarod a kutyát(bár valaki azon de az hülye:D)
Hanem hogy márkás legyen... Kutya márkák vannak külön nincs puma meg nike...
Bemész akármilyen állatboltba lesz ott kutya ruha és rá is lehet próbálni a legtöbb helyen.. Internetről nem rendelnék ruhát mivel nem lehet prbóláni. Irány a legközelebbi város és ott egy Freshnap vagy egy alfazoo.. De kissebb kutyaeledeles boltokban is lehet kapni.
Nekünk boxerünk van, és tavaly télen nálunk -25 fok körül volt a hőmérséklet. Annyira kimerült a sok vacogástól, hogy hiába engedtük be sokszor a házba, nem melegedett át. Mi pl az élettársam pólóját adtuk rá, és megtűrte magán, azaz jól esett neki. De ez csak pár napig volt, míg valamivel nem lett enyhébb az idő. A kinti kutyákra nem kell ruhát adni, mivel már hozzászoktak a kinti hőmérséklethez, de vannak olyan szokatlanul hideg napok, amikor lehet hogy jól jönne nekik ha a beengedés már nem segít. Azonban a ruha veszélyes is lehet, főleg hóba. Mert ha vizes lesz és a vizes ruhát hordja, és a gazdi nem veszi észre, akkor megfázhat vagy tüdőgyulladást is kaphat.
Szerintem a legjobb az, ha sokszor beengeditek átmelegedni, és jól kibélelitek az ólját, amit szintén figyelni kell amikor hó van, nehogy vizes cuccba feküdjön.
Sétához meg tényleg hülyeség.
A borzalmas az, hogy tényleg létezik ez az ember, és tényleg van egy kutyája. Ránéztem face-en...reméltem, hogy csak kamu az egész. De nem :(
Figyi Dani, szerintem írj az Adidas Company-nek, hogy légyszi gyártsanak már le a kutyádnak egy pulcsit.
Ha esetleg nem vállalják, akkor rendelj egy kutyáknak való háttakarót, és írd rá alkoholos filctollal, hogy Nike.
Én megértelek, a kutyád ettől igazán menő lenne.
"Kedves montihun ha nekem meg ilyen hozzászólásaid vannak,akko nem muszály ide szólni a többieknek meg kösözönöm szépen a válasz főleg az utolsónak
Ja és montihun,inkább neked kéne befogni azt a kis b*zi kis szádat."
Most a saját hozzászólásaidat oltod?
Amúgy meg nem én akarok adidas kutyaruhát venni a terrieremre. Ki is a homár? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!