Hol tudok venni ruhát a kutyámnak? Nagy kutyára is gyártanak?
Jajj de minek egy kutyára ruha... :))
Bocsánat kedves kérdező, de sosem értettem...
A kutyák eredetileg a régi-régi időkben a vadonban éltek, az ember korán magához szelídítette. De az ösztönükben még benne van a viszontagsághoz való alkalmazkodás. A kutyád nem lesz erős ha egy gyenge őszi fázástól bebugyolálod, később minden szrt elkap majd, és korán meghal. Kérdezz rá egy orvostól!!
Szegény akár hiszed akár nem, szenved ha ruha van rajta. A mi kutyulink 20 évesen ment el, és sosem lett hűtlenebb mert nem adtunk rá ruhát, ha fázott. Nagyon erős és szívós kutyus volt.
üdv!
Első válaszadó , köszi , igen ott nézelődtem már !
Második válaszadó : Én igazából nem tudom eldönteni , hogy szeretné-e vagy sem , vagy van e rá szükség vagy nincs . De ma ahogy megöleltem , nagyon remegett , és ezért gondoltam , hogy lehet fázik már most (akkor télen mi lesz?) :) . De majd még átgondolom a dolgot ! :)))
Kedves előző, megnézném a kínai kopaszkutyát kutyaházban dideregve egy (pl. mint az idén januári) -20 fokos hidegben, hogy lesz ellenálló...
Mi az öreg nagy bundást is inkább beengedtük, mert hiába hőszigetelt a kutyaól,csak fázott szegénykém.Szó szerint kutya hideg volt!Még a macsekom is velem aludt az ágyban, paplan alatt!
Kedves kérdező!
Ha nem találsz ruhát,van szabásminta fent a neten,beszélj varrónővel és varrass neki.Mi anno a tacsinknak magunk varrtuk a ruhákat :D Na mondjuk egy angol dognál azért már kell varrónő, meg egy erősebb varrógép, mert mégiscsak vastag anyagokat varr.
De köthetsz is neki pulcsit, ha tudsz kötni.
Lehet kinevetsz, amiért azt mondom köthetsz neki, de nem te lennél sem az első, sem az utolsó, aki kötött pulcsit gyárt a kutyusának.
gondolom kinti kutyusról van szó, én már csak azért se adnék rá ilyet, mert ha vizes lesz a ruha, akkor csak még jobban fog fázni, meg egy ilyen ruhára jobban is tapad a hó mint a bundára
rakj be a házába jó meleg plédeket, mi azt szoktuk, nagyon szereti, minden évben várja, mikor kapja meg a plédjeit :D, csak sajnos napközben hajlamos kihúzni, ezért minden reggel el kell tőle venni
ha mindenféle képpen ragaszkodsz a ruhához, akkor előtte kérdezz meg egy állatorvost
Mi a fressnapfban akciósan vettünk a 70kgos kutyánknak. Amúgy meg nem hülyeseg, regen persze senki nem figyelt erre, de sokkal hamarabb el is pusztultak meg izületi problemáik voltak a kutyáknak, csak ezzel senki nem foglalkozott.
Es nem szenvedes neki, ha jó rá a ruha, meg normális a fazonja.
A mienknek van egy vastag belső belese, kívül vízálló reteg, lehet külön használni a külső reszt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!