Kiskutya a buszon?
Hogyan szállítsam 6 hetes Beagle kiskutyámat a távolsági buszon?
Szájkosarat nem tudok rá tenni ,egy sport táskába rakjam bele?
És milyen jegy kell neki?
ha ölbe veszed, nem pisil le, de ha nem bízol benne, tedd egy dobozba vagy táskába.
Az én 8 hetese bejglimmel megjártam a Pest-Paks távot, nem pisilt be egész úton. szal nyugi. Jegy nem kell neki.
Nézd meg az interneten, hogy pontosan mik a szabályok, mert ha egy bunkó buszsofőrt fogsz ki, akkor nem valószínű, hogy ilyen egyszerű dolgod lesz, mint ahogy az első írta.
Melyik ,,társasággal,, utazol?
Egyébként van olyan, hogy kutyajegy. Nekem pl. mindig kellett vennem.
Azért a jegyben nem lennék ennyire biztos, ölbe vittem kistestűt vonaton, és a kaller kérte a jegyét.
Én meg hüledeztem de hát nem foglal a helyet mert az ölemben van, könnyebb mint egy kisgyerek annak sem kell jegy, illetve én a kutyát olyan puli mérettől számolom annak mivel már helyzet foglal, oké kell hogy jegy.
Na mindegy oda adtam az egységes 150 forint környékét, de azóta se kértek tőlem egy jegyet rá... Mert olyan aranyosan lihegett hogy a kaller is csak nézegette és ment tovább, biztos aki kérte tőlem az macskás :D
Zárt kutyahordozóban a legbiztonságosabb. A jegyről az adott társaságnál vagy vonalon érdemes érdeklődni.
Mondjuk tényleg elég fiatal szegényke... nem ártott volna még 2-3 hét a családjával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!