Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Létezik pulifajtamentés? Mit...

Létezik pulifajtamentés? Mit csináljak a kiskutyákkal?

Figyelt kérdés

Már volt egy ilyen kérdésem régen. Anyósoméknál születtek kispulik. Sajnos átszökött a szomszéd kutyája, és hiába mondom évek óta az ivartalanítást, nem és nem. Hogy miért, azt nem tudom.

7 kutya született, kettőt már elvittek, rendes gazdihoz kerültek. De a többivel mit csináljak, kérlek segítsetek. Senki nem akar pulit. Hétfőig van időm, hogy gazdihoz jutassam őket, különben ők maguk intézik a további életüket, gondolom érhető mire gondolok...

Hirdetem őket ezerrel, féreghajtót vettem nekik, én veszem a kajájukat, de ennél többet nem tudok tenni.

Van valakinek valami ötlete? Menhely?

2012. nov. 21. 12:44
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:

[link]

próbáld meg őket,hátha. ha nem, akkor tényleg csak a menhely marad.

2012. nov. 21. 12:50
 2/23 anonim ***** válasza:
100%

Bocsi az offért de feltenném nekik a kérdést hogy mi egyszerűbb:

Elkötni a kutyát vagy ki tudja még hányszor 5 kiskutyát nem-is-akarom-tudni-hogy "eltüntetni"?

Nem lennék a helyedben ilyen rokonokkal ilyen értelmi szinten (pláne ha anyós) már bocsi, részvétem.

2012. nov. 21. 12:53
 3/23 anonim ***** válasza:
40%

Off: #3-as, mit szólnál ha neked is ezt mondaná egy orvos, vagy akárki, amikor orvoshos mész, vagy a gyerekedet viszed?

Ha volt annyira nemtörődöm a gazda, hogy azok a kis kutyák lettek és egészségesek is, akkpr nem az a megolgás, h agyon csapja ásóval, vagy égyéb módon elintézi.

On: faceboukot próbálltad már? Ha odaírod h féregtelenítve, meg hogy ingyen elvihető, talán kell majd valakinek.

2012. nov. 21. 13:14
 4/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm, írok nekik.

Igen, 3 éve mondom nekik, de nem. Pedig nem lenne egy drága mulatság, és mennyi gond oldódna meg. De ha látnád milyen állapotban az anyakutya...

Hármas, nem gondolom, hogy hasztalan lenne, viszont megfogalmazódott bennem a kérdés, hogy ilyen felfogással, te mit keresel ebben a témakörben?

Én igenis pofán köpném magam a tükörben, ha nem tennék meg mindent, és hagynám, hogy megfojtsák őket.

2012. nov. 21. 13:16
 5/23 anonim ***** válasza:
91%

Utolsó, te bunkó!

És mi lenne ha egyszer elcsempésznéd az anya kutyát műteni?

Persze ez most nem segít. Háááát puli, puli. Nehéz ügy. Menhelyen próbálkozhatsz, de csak várólistára fognak felvenni szerintem akkora a teltház :(

2012. nov. 21. 13:16
 6/23 A kérdező kommentje:
Persze, próbáltam a facebookot is... Minden állatmentő/védő szervezetnek írtam, hogy osszák legyenek szívesek, de ha pár megosztotta.
2012. nov. 21. 13:17
 7/23 A kérdező kommentje:

Nem tudom elcsempészni műteni, mert nem akarják az ivartalanítás, hiába győzködöm őket, mondom nekik, hogy mennyi előnye van.

Meg nekem erre nincsen pénzem, van egy macskám meg egy 45 kilós kutyám, őket normális táppal etetni, orvoshoz vinni, éppen elég. Főleg, hogy az én kutyámnak is most lesz egy farokvágó műtétje, mert már teljesen szétverte, és sorvad.

Napi 1500 ft-ot megesznek, takarítom a helyüket, ennél többet nem tudok tenni értük. Plusz ugye a gazdikeresés.

2012. nov. 21. 13:35
 8/23 anonim ***** válasza:
0%
13.17 a bunkó minösitést nem veszem magamra..mivel pusztán hangot dtam a véleményemnek de ezt olvastad..nagy bátorságra ill kiváló jellemre vall ha egy szövegértelmezési alapokon nyugvó minösités születik..személyesen szemtöl szemben nem mernél hangot adni a véleményednek és ez biztos:)pulisember,láttál haldokló 8 éves rákos kisgyereket?
2012. nov. 21. 13:38
 9/23 anonim ***** válasza:

hááát hajaj. Sajnos sokan így vannak az ivartalanítással pedig nem értem. Fiú kutyáknál miét jobb, ha szegény szeretne pározni, de nem tud, ez csak frusztrációt eredményez...

Lányoknál meg tessék! Ott a szaporuléat. Érdekes ezeknek az embereknek az értékrendjük, az ivartalanítás természetellenes, de 5 ártatlan kölyköt vízbefolytani, az ok....

2012. nov. 21. 13:39
 10/23 A kérdező kommentje:

45%-os, köszönjük, hallottuk, olvastuk, és a továbbiakban ne itt. Normális ember nem fog megölni 5 egészséges kiskutyát.

Első, amit linkeltél sajnos nem jó, egyik számon sem érek el senkit. :(

2012. nov. 21. 13:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!