Létezik pulifajtamentés? Mit csináljak a kiskutyákkal?
Már volt egy ilyen kérdésem régen. Anyósoméknál születtek kispulik. Sajnos átszökött a szomszéd kutyája, és hiába mondom évek óta az ivartalanítást, nem és nem. Hogy miért, azt nem tudom.
7 kutya született, kettőt már elvittek, rendes gazdihoz kerültek. De a többivel mit csináljak, kérlek segítsetek. Senki nem akar pulit. Hétfőig van időm, hogy gazdihoz jutassam őket, különben ők maguk intézik a további életüket, gondolom érhető mire gondolok...
Hirdetem őket ezerrel, féreghajtót vettem nekik, én veszem a kajájukat, de ennél többet nem tudok tenni.
Van valakinek valami ötlete? Menhely?
De kár, hogy még nincs saját lakásom. Én szeretem a magyar fajtákat, nem baj, ha keverék.
A facebookot ajánlanám. Radikális állatvédelem, Árva kutyusok, Minimentő állatvédők stb. Ezeknek a szervezeteknek hatalmas támogatottsága van. A kiskutyák mindig hamar gazdára találnak.
Minimentőknek hatalmas támogatottság? Bár úgy lenne, akkor nem lennének olyan orvosi számláink, amilyenek vannak.... Mondjuk ha majd sokat rendeltek a naptárainkból, akkor lesz :)
Amúgy tényleg nem tudnk segíteni, az összes ideiglenesünk telve van, a gyepi telve van, kihozni se tudunk senkit. Radihoz és a többiekhez már rég vittem a hirdetést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!