Létezik pulifajtamentés? Mit csináljak a kiskutyákkal?
Már volt egy ilyen kérdésem régen. Anyósoméknál születtek kispulik. Sajnos átszökött a szomszéd kutyája, és hiába mondom évek óta az ivartalanítást, nem és nem. Hogy miért, azt nem tudom.
7 kutya született, kettőt már elvittek, rendes gazdihoz kerültek. De a többivel mit csináljak, kérlek segítsetek. Senki nem akar pulit. Hétfőig van időm, hogy gazdihoz jutassam őket, különben ők maguk intézik a további életüket, gondolom érhető mire gondolok...
Hirdetem őket ezerrel, féreghajtót vettem nekik, én veszem a kajájukat, de ennél többet nem tudok tenni.
Van valakinek valami ötlete? Menhely?
Hidd el, nincs az a menhely vagy szervezet, aki fogadna kiskutyákat. Mondd már el, h miért nem tudod elcsempészni ivartalanításra? Csak mert ilyen emberek melett tényleg ez az egyetlen mód. Fogod, rárakod pórázra, azt mondod h sétálni viszed és elmentek a dokihoz.
Látom h mindent megteszel, de senki se fogja bevenni őket. Egyszerűen még a csilláron is kutyák-cicák lógnak.
Valóban ha elvinnéd a kutyát titokban műttetni lenne a megoldás, mert szerintem anyósék inkább a pénz miatt sírnak, mert ugyan erre gondoltam mint amit előttem írtak:
Elkötni természet elleni bűn, ám ennek gyümölcsét "az élő érző kiskutyát" elpusztítani már nem bűn?
Ezek szerint pl az óvszer,fogamzás gátló bűn de a megszületett gyermeket utána kidobni a kukába már nem?
Hányszor almozott már, és még mennyiszer fog?
Azért ahhoz kőszív kell hogy a saját kutyám gyerekét "eltüntetem" és utána a szemébe nézzek.
Bár nyilván olyan emberek ezek akiket nem hatnak meg az ilyen dolgok.
Köszönöm, Little Red láttam amit írtál, valamiért nem küldi el a válaszomat. Email?
Ez a második szülése, tavaly a kiskutyák megfagytak, most 8-ból 7 megmaradt.
És egyébként egy köszönömöt sem hallottam eddig tőlük, de mindegy, nem miattuk csinálom, csak attól félek, jövőre is ez lesz. Már kitalálta anyós, hogy megtart egyet. Most a páromat állítottam rá, hogy beszélje le erről, mert ha kant tart meg, akkor elsőként a saját anyját fogja felcsinálni, ha meg szukát, akkor jövőre 14 kiskutyát fognak szülni...
Nálam majdnem ugyanez a helyzet, a saját anyámmal. Ammenyi pénzt már odaadtam kutyaivartalanításra ......ehh
Szép dolog az állatvédelem, de az embert a családjától ki védi meg? Ahol ilyen primitív gondolkodású elemek élnek, ott nem jelentheted föl a rokonodat mert. pl. fialtatja a kutyát, megfagynak a kölykök, stb.
Ráadásként Borsod megye, ahol az többnyire létminimum alatt érő emberek a pénzükkel együtt az eszüket is elvesztették. Pár forintért képesek ölre menni,ha az állatok helyes tartása és védelm miatt papolsz, minimum hülyének néznek. Na és ezek az emberek nem a kisebbséghez tartoznak!!!
Bocsi, hogy off voltam, de kijött és bár teljesen megértlek ettől neked nem lesz könnyebb.
Viszont ez a "sétáltatni viszem, és ivartalanítom" dolgon tényle gondolkodj el, ha nem is pontosan így, mert mire odajutsz addig kifizeted a gatyádat is!
Köszönöm szépen, én is.
Remélem elviszik őket, és jó helyre.
Köszönöm!
expressz.hu-n próbáltad hirdetni? Ott mennek a kutyik. :)
A kicsempészésese dolog nem rossz. Ha megvan, akkor már nem tudnak mit tenni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!