Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Létezik pulifajtamentés? Mit...

Létezik pulifajtamentés? Mit csináljak a kiskutyákkal?

Figyelt kérdés

Már volt egy ilyen kérdésem régen. Anyósoméknál születtek kispulik. Sajnos átszökött a szomszéd kutyája, és hiába mondom évek óta az ivartalanítást, nem és nem. Hogy miért, azt nem tudom.

7 kutya született, kettőt már elvittek, rendes gazdihoz kerültek. De a többivel mit csináljak, kérlek segítsetek. Senki nem akar pulit. Hétfőig van időm, hogy gazdihoz jutassam őket, különben ők maguk intézik a további életüket, gondolom érhető mire gondolok...

Hirdetem őket ezerrel, féreghajtót vettem nekik, én veszem a kajájukat, de ennél többet nem tudok tenni.

Van valakinek valami ötlete? Menhely?

2012. nov. 21. 12:44
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Hol vannak helyileg a kutyusok? Küldesz nekem facebook linket, akár privátban is, megpróbálok segíteni.
2012. nov. 21. 14:06
 12/23 A kérdező kommentje:
Persze, küldök. Most beszéltem egy hölggyel a puli fajtamentéstől, közölte velem, hogy milyen felelőtlen vagyok, tudom-e hány kutya keres gazdát, az új szabályok miatt még több, és azt mondta altassam el őket. Na, erről ennyit. Ráadásul nem is én vagyok felelőtlen, nekem ivartalanított állataim vannak. Mindegy, azért rosszulesett.
2012. nov. 21. 14:10
 13/23 anonim ***** válasza:
Szegény te.. Ilyenkor az ilyeneket végig kell halgatni. Nekünk eltünt apu kutyája. Én keresgéltem barátnőmmel és mi halgattuk hogy mért nem volt a kutyába csipp és különben is blabla.. (az én kutyáimba van mind a 3ba) szóval át tudom érezni milyen mikor indokolatlanul hibáztatnak..
2012. nov. 21. 14:46
 14/23 anonim ***** válasza:

Hidd el, nincs az a menhely vagy szervezet, aki fogadna kiskutyákat. Mondd már el, h miért nem tudod elcsempészni ivartalanításra? Csak mert ilyen emberek melett tényleg ez az egyetlen mód. Fogod, rárakod pórázra, azt mondod h sétálni viszed és elmentek a dokihoz.

Látom h mindent megteszel, de senki se fogja bevenni őket. Egyszerűen még a csilláron is kutyák-cicák lógnak.

2012. nov. 21. 14:48
 15/23 anonim ***** válasza:

Valóban ha elvinnéd a kutyát titokban műttetni lenne a megoldás, mert szerintem anyósék inkább a pénz miatt sírnak, mert ugyan erre gondoltam mint amit előttem írtak:

Elkötni természet elleni bűn, ám ennek gyümölcsét "az élő érző kiskutyát" elpusztítani már nem bűn?

Ezek szerint pl az óvszer,fogamzás gátló bűn de a megszületett gyermeket utána kidobni a kukába már nem?

Hányszor almozott már, és még mennyiszer fog?

Azért ahhoz kőszív kell hogy a saját kutyám gyerekét "eltüntetem" és utána a szemébe nézzek.

Bár nyilván olyan emberek ezek akiket nem hatnak meg az ilyen dolgok.

2012. nov. 21. 15:16
 16/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm, Little Red láttam amit írtál, valamiért nem küldi el a válaszomat. Email?

Ez a második szülése, tavaly a kiskutyák megfagytak, most 8-ból 7 megmaradt.

És egyébként egy köszönömöt sem hallottam eddig tőlük, de mindegy, nem miattuk csinálom, csak attól félek, jövőre is ez lesz. Már kitalálta anyós, hogy megtart egyet. Most a páromat állítottam rá, hogy beszélje le erről, mert ha kant tart meg, akkor elsőként a saját anyját fogja felcsinálni, ha meg szukát, akkor jövőre 14 kiskutyát fognak szülni...

2012. nov. 21. 16:34
 17/23 anonim ***** válasza:

Nálam majdnem ugyanez a helyzet, a saját anyámmal. Ammenyi pénzt már odaadtam kutyaivartalanításra ......ehh

Szép dolog az állatvédelem, de az embert a családjától ki védi meg? Ahol ilyen primitív gondolkodású elemek élnek, ott nem jelentheted föl a rokonodat mert. pl. fialtatja a kutyát, megfagynak a kölykök, stb.

Ráadásként Borsod megye, ahol az többnyire létminimum alatt érő emberek a pénzükkel együtt az eszüket is elvesztették. Pár forintért képesek ölre menni,ha az állatok helyes tartása és védelm miatt papolsz, minimum hülyének néznek. Na és ezek az emberek nem a kisebbséghez tartoznak!!!

Bocsi, hogy off voltam, de kijött és bár teljesen megértlek ettől neked nem lesz könnyebb.

Viszont ez a "sétáltatni viszem, és ivartalanítom" dolgon tényle gondolkodj el, ha nem is pontosan így, mert mire odajutsz addig kifizeted a gatyádat is!

2012. nov. 22. 10:13
 18/23 anonim ***** válasza:
Ahová csak lehet felraktam őket.
2012. nov. 22. 10:32
 19/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen, én is.

Remélem elviszik őket, és jó helyre.

Köszönöm!

2012. nov. 22. 16:18
 20/23 anonim ***** válasza:

expressz.hu-n próbáltad hirdetni? Ott mennek a kutyik. :)

A kicsempészésese dolog nem rossz. Ha megvan, akkor már nem tudnak mit tenni...

2012. nov. 23. 16:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!