Bolognese kiskutya szem körüli tisztitására mit ajánlotok?
válts tápot,lehetőleg jó minőségűre!!
nekünk a táp váltás segített, hófehér a kutyám szőre a szeménél!! minden bichonos gazdi kérdezi,hogy csinálom?? mert hogy ők hiába tisztítják naponta többször barna marad :D a bórvizes lemosásos cucc vmennyire lekoptatta,de nem szüntette meg teljesen a barnaságot..
igazából úgy vettem észre ,hogy a táp váltás segített,hogy a boltban elfogyott a megszokott táp így másikat vettem jobb minőségűt kb 1,5-2 hónapig azzal etettem, és észre vettem,hogy a kutyámnak nem annyira barna a szeménél a szőr a csipát eleve 2-3 naponta kiszedem és sima vízzel megtísztittam,de csak kopott a barnaság végül a 1,5 hónap alatt teljesen lekopott..aztán vissza álltam a régi tápra és szépen lassan újra be barnult a szőr a szeménél..így ahogy elfogyott vissza álltam arra tápra és azóta nincs gond a szem környék barnaságával szép fehér az egész kutya!! :)
Sajnos nekünk is barna a szeménél az állatorvos azt mondta hogy ez a fajtának ez a hátránya erre van könnycsatorna műtét és ha az sem válik be akkor genetika
kisállat kereskedésben van rá ilyen spray vagy kenőcs de nálunk nem sokat használt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!