Melyik a jobb a csirkefarhát vagy a pulykafarhát?
Figyelt kérdés
A kis kutyámnak aki most 5 hónapos amstaff melyiket érdemes adni?2012. nov. 23. 13:45
1/7 anonim válasza:
én a pulykát javaslom mert nagyobb.. Csirkefarhából mostanság elég kicsiket adnak.. nehogy egybe lenyelje.. Bár ez 5hónaposan még annyira nem veszélyezteti.
2/7 anonim válasza:
Csirkefarháton sokkal több a hús, a pulykát nagyon lefaragják.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kommenteket.Én arra vagyok kíváncsi,hogy melyik a kalóriássabb,melyik a fehérje dúsabb?De ,ha a pulykát jobban lefejtik,akkor biztos a csirke a jobb!
2012. nov. 23. 14:52
5/7 anonim válasza:
A pulyka drágább tehát valamiért biztos jobb :)
De szerintem tápanyag szempontjából nem sok különbség lehet, madár-madár.
Én inkább megkérdezném a hentest, mert ő aztán biztos tudja.
6/7 anonim válasza:
A pulyka nem azért drágább, mert jobb. Összetétel szerint ugyanolyan mindkettő. Bármelyiket adhatod neki.
7/7 anonim válasza:
Én a pulykát jobban szeretem, ahol mi vesszük tele van belsőséggel, míg a csirke szinte csak csont és kettőt roppant a kutya rajta már el is tűnt. A pulykával megdolgozik, szépen pucolja a fogait, dolgoznak a rágóizmai... (és én még olcsóbban is veszem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!