Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szerintetek melyik a jobb?...

Szerintetek melyik a jobb? GF600 vagy Luposan?

Figyelt kérdés
Szerintetek melyik lenne jó a kiskutyámnak Gf600 v. Luposan? és ha Luposan akkor Luposan Joint Power Original vagy Luposan Joint Power Pellets?
2012. nov. 13. 22:46
 1/8 anonim ***** válasza:

Mind a kettő egyformán jó, akármelyiket is választod nem lősz félre vele. Nézd meg melyik az olcsóbb és melyik tart ki tovább.

Én Luposant adtam a kutyámnak, mégpedig ezt : [link]

Viszont én amikor utoljára vettem 12 ezer körül volt, így már elég húzós az ára, viszont ugyanúgy elég egy évig.

2012. nov. 14. 00:43
 2/8 anonim ***** válasza:

Luposant veszek a kutyámnak, abból 600gramm 7ezer ft.

az 1100grammos meg 10 vagy 11ezer:)

Megkérdezhetem h neked h tart ki 1 évig?:O Milyen kutyának adod? Mert én naponta adok 1 kanalat belőle. (nagytestű kutya)

2012. nov. 14. 06:34
 3/8 anonim ***** válasza:
Mióta én is szedem a zöldkagylót, az én kutyám a humán készítményt kapja. Pont ugyanaz az összetétele és sokkal olcsóbb.
2012. nov. 14. 07:07
 4/8 anonim ***** válasza:

A humán gyógyszert már csak azért sem adnám a kutyámnak mert az nem neki való. Valamint DP-s kutyámnak ajánlotta az állatorvos, hogy próbáljuk ki a humán zöld kagylót de nem vált be ugyan úgy húzta a lábát (ezért gondolom h nem használ)

Valamint a humán zöldkagylót minden nap kell adni a luposant meg kúra szerűen. Szóval olcsóbban jön ki a luposan!

2012. nov. 14. 07:20
 5/8 anonim ***** válasza:
Én is egyeztettem a dokival, ugyanúgy 98% újzélandi zöldkagyló kivonat, és egyezik a vivőanyag is. De persze ha megengedhetitek magyaroknak a Luposant, használjátok azt. Az én kutyámnak folyamatosan kell kapnia nem kúraszerűen, és havi szinten még egyszer annyiba kerül, mint amennyiért etetem.
2012. nov. 14. 08:47
 6/8 anonim ***** válasza:
*magatoknak csak áthavította a telefonom:)
2012. nov. 14. 08:47
 7/8 anonim ***** válasza:

Nem mindegy melyik humán zöldkagylót adod neki... Van, amelyik nem való kutyának - amelyik zöldkagylón és zselatinon kívül mást is tartalmaz, de akad olyan is, ami töredék árban van, adható kutyának és sokkal több zöldkagylót (azon belül is glükozaminoglikánt - ami az egészben a leghasznosabb) tartalmaz.

Én GF600-at adok, nincs összehasonlítási alapon a Luposannal, de a Gelenkraftot adnám, ha váltanék.

2012. nov. 14. 08:48
 8/8 anonim ***** válasza:
Első vagyok! Nekem is nagy testű kutyám van, ráadásul csípőízületes. Amikor legelsőnek kezdett el sántítani, orvosi kezelés után elkezdtem adni a luposant. Elsőnek rendesen az előírt mennyiséget, később már nem volt rá szükség annyi. 30 kg-os kutyám van fél mérőpohárral adok, de van olyan, hogy csak negyeddel. Azóta semmi sántítás, ugyanúgy fut, szalad mint a többi kutya. De az ismerőseim között is sokan úgy csinálják, hogy kevesebbet adnak belőle, mert volt amelyiknek nem bírta a gyomra.
2012. nov. 14. 12:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!