Szerintetek melyik a jobb? GF600 vagy Luposan?
Mind a kettő egyformán jó, akármelyiket is választod nem lősz félre vele. Nézd meg melyik az olcsóbb és melyik tart ki tovább.
Én Luposant adtam a kutyámnak, mégpedig ezt : [link]
Viszont én amikor utoljára vettem 12 ezer körül volt, így már elég húzós az ára, viszont ugyanúgy elég egy évig.
Luposant veszek a kutyámnak, abból 600gramm 7ezer ft.
az 1100grammos meg 10 vagy 11ezer:)
Megkérdezhetem h neked h tart ki 1 évig?:O Milyen kutyának adod? Mert én naponta adok 1 kanalat belőle. (nagytestű kutya)
A humán gyógyszert már csak azért sem adnám a kutyámnak mert az nem neki való. Valamint DP-s kutyámnak ajánlotta az állatorvos, hogy próbáljuk ki a humán zöld kagylót de nem vált be ugyan úgy húzta a lábát (ezért gondolom h nem használ)
Valamint a humán zöldkagylót minden nap kell adni a luposant meg kúra szerűen. Szóval olcsóbban jön ki a luposan!
Nem mindegy melyik humán zöldkagylót adod neki... Van, amelyik nem való kutyának - amelyik zöldkagylón és zselatinon kívül mást is tartalmaz, de akad olyan is, ami töredék árban van, adható kutyának és sokkal több zöldkagylót (azon belül is glükozaminoglikánt - ami az egészben a leghasznosabb) tartalmaz.
Én GF600-at adok, nincs összehasonlítási alapon a Luposannal, de a Gelenkraftot adnám, ha váltanék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!