Melyik "pitbullosabb" egy rednose vagy egy brindle?
Miben lenne jobb a rednose ? Leginkább küllemben van eltérés..
Egyébként mivan akkor ha túl stafis? Akkor már nem is menő, mert már van 4amstaf a telepen? Komolyan nem értem az ilyen kérdéseket..
Kettes, ezen nagyon jót röhögtem!!!
"szerkessz photoshoppal magad mellé egy tigrist, és rakd fel fészbúkra"
Jóóóóóó :D
Egyébként tényleg, miért kell pitbull? Meg amstaff? Bánni tudsz vele? Vagy te is olyan vagy, mint itt nálunk, hogy a 17 éves 50 kilós gyerek repül a kutya után, de azért szöges fojtót rak rá, csak hogy igazán kemény legyen?
Ha nem divatkutyát akartál miért nem vettél mondjuk egy erdélyi kopót? Magyar kutyafajta és a kihalás szélén áll. Abszolút nem divat eb.
Mellesleg a pitbull is nagy divat.
micsoda válaszok :DDD
érdekes, pit tartóktól jóval gyakrabban hallom az aggályt, hogy "nem hasonlít szaros staffira, ugye?" így, szó szerint.
nekem van mindkettő, pit, és staffi is. de nem rednose, vagy brindle, vagy csíkos, vagy súlyhúzó bajnok, hanem agyongyötört, harcoltatott, vakká vert mentettek.
hát, feszíteni nem lehet velük, mégis büszkébb vagyok rájuk, mint ilyen felfogással te lehetsz a sajátodra. pláne ha ronda színe van! haha
Szerintem egy nőnek legyen hozzáillő kutyája amivel harmonizál lehet ez akármi más csak ne ilyen bull.
Szerintem ez a fajta inkább viszolygást vált ki mint "tiszteletet", látok néha egy malamutot aki megy a gazdi mellett és viselkedik, na arra azt mondom hogy "ezz igen, ezz szép".
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!