Szerintetek a kutyám megérezheti, hogy terhes vagyok?
Az állatok sokmindent megéreznek (cicás vagyok, mellettem van ha érzi valami nem oké) úgyhogy nem tartom kizártnak.
Azért ha csinálsz egy tesztet és pozi lesz írd be, mert engem érdekel hogy bejött-e a kutya poci szagolgatása...
Én biztos vagyok benne, hogy megérzi.
Adjon az Isten jó egészséget Nektek!
Szerintem megérzik. A szomszéd spánielje is először szaglászott, aztán megsértődött, pár nap után hozzászokott a helyzethez, megtanulta, hogy nem szabad a mama pocijára ugrani. Minden este megszaglássza a pocakot, megnyalja, és lefekszik mellé, de soha nem rá. Úgyhogy van benne valami, lehet ők a hormonváltozás miatti "emberi" szagból tudják.
Lehet, hogy gratulálhatunk? :) Bár azért egy terhességi teszt biztosabbat mond.
Én kuttyom megérezte, egyik este módszeresen nyalni kezdte a hasamat, aztán ez megismétlődött még egy-két alkalommal, majd pozitív lett a tesztem.
Azóta gyakorlatilag az árnyékom lett, bár mindig ott volt ahol én, most mintha egy szőrös testőrt nyertem volna magamnak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!