Goldim van. Nemsokara 8 hónapos. Most probalom a száraz tápra szoktatni. Vettem neki egy zsak Aro-s teljesértékű kutya eledelt. Van valakinek valami véleménye rola? Ugy tunt bejön neki mert nagyon ette. De szeretnék bővebb infokat rola h maradjak ennél vagy másikat válaszak.köszi
A brit premium elég jó árban van és jó a minősége. Szerinte az Aro-t felejtsd el. Kölyökkutyának jó minőségű tápot válassz, ez nagyon fontos a további fejlődése szempontjából. A Brit és a Brit care jó tápok és az áruk is jó.
2012. nov. 21. 10:50
22/26 A kérdező kommentje:
csak nemtudom erre felém megtalálhatóak e ezek a fajták. Mert szerbiában élek, vajdaságban. De utánna nézek akkor.
2012. nov. 21. 11:02
23/26 anonim válasza:
Zoofast sok országban van a környéken mivel egy lengyel cég. Nézd meg hogy nálatok van e. 8.000ft körüli összeg fölött ingyenes a kiszállítás.
2012. nov. 21. 13:56
24/26 anonim válasza:
10:13 próbáltad már a High 5-ot ? Tényleg érdekelne, mert nekem bevált, viszont nekem az acana és orijen egy kalap cart sem ért ! Szóval szerintem kinek mi, én sokáig Hill's -sel etettem a kutyákat , úgy másfél éves korig, addig jó is volt, de utána ott is volt egy széria ami nem olyan minőség volt már :O
Szerintem az Aro-snál jobb persze a felsoroltak bármelyike.
2012. nov. 21. 15:05
25/26 Maxitabi válasza:
Szia, aro= olcsó sz.r!! Mint ahogy a tesco gazdaságos és társai, de a pedigree, friskies stb is.
A táp összetételét kell nézni: kutyának tilos benne: szója, én a gabona ellen is vagyok-főként a kukorica az olcsó tömőanyag-,cukor (bármilyen formában-pl répa, melasz stb), színezék, tartósítószer,mesterséges adalékanyagok-vitaminok. A kutya húsevő, ezért nincs szüksége állati melléktermékre sem annyira, mint ezekben a tápokban van. Állati fehrtje legyen többségben a tápban, ne növényi. Nézz körül a neten, összetételeket hasonlíts össze, mert a goldi hajlamos hízásra, diszpláziára, nem mindegy mit eszik!!
2012. nov. 21. 16:10
26/26 anonim válasza:
Nekem menhelyi kutyám van.Mióta elhoztam sokkal szebb lett a szőre,fényesebb,egészségesebb.Acana Pacifica-val,illetve bárányossal etetek,néha kap egy Bozita konzervet is. Nekem bevált.Keveset kell neki adni belőle,minden benne van,amire a kutyusnak szüksége van,és kevés mellékterméket produkál.Nem ismerem a Metro-s kutyakaját,de szerintem igen rossz minőségű lehet,ha teheted,akkor vegyél neki minél jobb minőségűt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!