Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mi a véleményetek erről a...

No name1705 kérdése:

Mi a véleményetek erről a kutya kajáról?

Figyelt kérdés
Goldim van. Nemsokara 8 hónapos. Most probalom a száraz tápra szoktatni. Vettem neki egy zsak Aro-s teljesértékű kutya eledelt. Van valakinek valami véleménye rola? Ugy tunt bejön neki mert nagyon ette. De szeretnék bővebb infokat rola h maradjak ennél vagy másikat válaszak.köszi
2012. nov. 20. 23:51
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
az én kutyám nem eszi az Aro tápot ennyi a tapasztalatom
2012. nov. 21. 04:56
 12/26 anonim ***** válasza:
az én kutyám meg egyáltalán nem eszi meg a kutya kaját,csal a macskáét.
2012. nov. 21. 05:58
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
Azt nem igazán értem, hogy ha eddig egy rohadt drága, valódi húsból készült konzervvel etetted, akkor most miért tértél át az egyik legvacakabb és legolcsóbb száraz tápra. Vagy lehet, hogy az a konzerv is egy olcsó vacak, húst soha nem látott készítmény volt?
2012. nov. 21. 06:54
 14/26 anonim ***** válasza:
97%

Gyanús nekem az h eddig tiszta hús konzervet kapott, most meg épp egy nagy zsák szeméttel akarod megetetni. Milyen márkájú volt az a konzerv?

Amúgy én ha száraztápot veszek a kutyámnak, mindig megkóstolom. Eddig az összesnek (legyen az a leggagyibb vagy a legjobb) gabonaíze volt, és emberi ízléshez mérve sótlan.

2012. nov. 21. 07:45
 15/26 anonim ***** válasza:
77%
Én a Fressnapf-ban vettem most tápot , nagytestű kutyám van, "Premiere High5 a neve, azt hiszem csak felnőtt kutyáknak van, de lassan már kaphatja a tied is. Nem vészes az ára és hidd el megéri a jobb minőség, főleg így télen, attól hozzá táplálhatsz, de a konzervek 90 % nagyjából víz, abban nem sok tápérték van. Azért választottam ezt a tápot, mert jó a nagytestű kutyák izületeire.Eddig meg vagyok vele elégedve és kb fele annyit esznek meg belőle a kutyák, mint egy általad választott tápból ! Hidd el! Megnéztem neked, az van ráírva, hogy csak 15 hós kórtól, de egy 40-50 kg kutyának 368-434 g kell egy napra .Majd nézd meg ha mégis az Aro-nál döntesz, hogy egy nagy zsák táp mennyi időre elég, mennyit kell hozzátáplálni, és szánj többet egy premium tápra, és azt is nézd meg . Én eddig szintén Fressnapf márka Select Gold-dal ettem a kutyákat , egyébként doberman-nok és azzal is meg voltam nagyon elégedve.
2012. nov. 21. 08:51
 16/26 anonim ***** válasza:
90%

Amúgy kérdező csak szeretnélek felvilágosítani hogy a "színhús" konzervednek a 70-80% víz és a többi se hús ha nem a legdrágábbak közül vettél..

Nem etetnék aro táppal semmi pénzért. Ott a britt premium az a legolcsóbb táp amire azt mondom hogy egész jó.

2012. nov. 21. 09:05
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
Van minőségi konzerv, nem csak legenda :D Viszont abból a 350 g-os kiszerelés 1000 forint körüli áron van. Évente 1-2 alkalommal kap a kutyám.
2012. nov. 21. 09:10
 18/26 anonim ***** válasza:
75%

Így van. Ne etesd vacakkal a kutyád. Azért az leírhatod, hogy mi a pénzügyi kereted erre, mert bizony ez is sokat nyom a latban:

pl: Orijen, Acana, Brit......ezek alább nem igazán adnám.

A kutyák nem baromfiak ezért nincs szükségük gabonára.

Little Red ! Én is mindig megkóstoltam amit a kutyámnak adtam, de szerintem a legfinomabb az Acana Wild Priere és az Orijen Adult volt:)) Most ő is az utóbbit kapja:)

2012. nov. 21. 09:31
 19/26 anonim ***** válasza:
90%

Nekem 6 hónapos goldenem van. Amióta nálam van,(3 hónapos kora óta) azóta Brit Care Junior Large Breed-et kap. 10 ezer ft szállítással együtt a zoofast. hu-n a 12 kg-s táp, és több mint 2 hónapig elég. Aro-s táppal én a helyedben nem etetném. Nem tudom ez az Aro-s táp mennyi árba és kilóba, de azt garantálom, hogy míg én vígan etetem a Brittel, te már veheted a következő zsákkal. Hidd el nem jó a kutyádnak. A goldi amúgy is hajlamos az ízületi betegségekre(diszplázia, stb) És ha már kölyökkorában szeméttel eteted, akkor ne várd, hogy egészséges felnőtt kutyát kapsz! Túl vannak tenyésztve(jobban mondva szaporítva). A konzerv meg úgy volt szín hús, mint ez az Aro táp prémium...vagyis sehogy. A konzerv, ha tényleg jó, az nem 2-3 száz ft....Amivel eddig etettél, az konkrétan víz, szója, ízfokozók, kukorica, és minimális mennyiségű(kb 4% hús). Úgyhogy ajánlom neked ezt az oldalt: [link] és ezt: [link]

Nézz körül tápok között, olvasd át miből vannak, keresd meg a neked legmegfelelőbb árút. De ami fontos! Mindig azt nézd, hogy mi van az első helyen az összetevőknél: ha hús, az a legjobb. Ha kukorica, szója, stb, az a legrosszabb. Kicsit időt kell szánni a keresgélésre, de a kutyád miatt megéri. Én ezzel etetem a goldimat: [link] kutyatapok/brit-care-kutyatapok/4421-brit-care-junior-large-breed.html

2012. nov. 21. 09:41
 20/26 anonim ***** válasza:
70%

A high 5, amit írt itt valaki, az is szemét kategória. De kövezzetek meg, szerintem a legtöbb prémium is az!

Én az acana-ra, orijenre, real nature-re és a taste of the wild-ra teszem le a voksom. Persze ezek drágák.

Ha nincs annyi pénzed akkor dog chow, v brit care.

2012. nov. 21. 10:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!