Mi a véleményetek erről a kutya kajáról?
Gyanús nekem az h eddig tiszta hús konzervet kapott, most meg épp egy nagy zsák szeméttel akarod megetetni. Milyen márkájú volt az a konzerv?
Amúgy én ha száraztápot veszek a kutyámnak, mindig megkóstolom. Eddig az összesnek (legyen az a leggagyibb vagy a legjobb) gabonaíze volt, és emberi ízléshez mérve sótlan.
Amúgy kérdező csak szeretnélek felvilágosítani hogy a "színhús" konzervednek a 70-80% víz és a többi se hús ha nem a legdrágábbak közül vettél..
Nem etetnék aro táppal semmi pénzért. Ott a britt premium az a legolcsóbb táp amire azt mondom hogy egész jó.
Így van. Ne etesd vacakkal a kutyád. Azért az leírhatod, hogy mi a pénzügyi kereted erre, mert bizony ez is sokat nyom a latban:
pl: Orijen, Acana, Brit......ezek alább nem igazán adnám.
A kutyák nem baromfiak ezért nincs szükségük gabonára.
Little Red ! Én is mindig megkóstoltam amit a kutyámnak adtam, de szerintem a legfinomabb az Acana Wild Priere és az Orijen Adult volt:)) Most ő is az utóbbit kapja:)
Nekem 6 hónapos goldenem van. Amióta nálam van,(3 hónapos kora óta) azóta Brit Care Junior Large Breed-et kap. 10 ezer ft szállítással együtt a zoofast. hu-n a 12 kg-s táp, és több mint 2 hónapig elég. Aro-s táppal én a helyedben nem etetném. Nem tudom ez az Aro-s táp mennyi árba és kilóba, de azt garantálom, hogy míg én vígan etetem a Brittel, te már veheted a következő zsákkal. Hidd el nem jó a kutyádnak. A goldi amúgy is hajlamos az ízületi betegségekre(diszplázia, stb) És ha már kölyökkorában szeméttel eteted, akkor ne várd, hogy egészséges felnőtt kutyát kapsz! Túl vannak tenyésztve(jobban mondva szaporítva). A konzerv meg úgy volt szín hús, mint ez az Aro táp prémium...vagyis sehogy. A konzerv, ha tényleg jó, az nem 2-3 száz ft....Amivel eddig etettél, az konkrétan víz, szója, ízfokozók, kukorica, és minimális mennyiségű(kb 4% hús). Úgyhogy ajánlom neked ezt az oldalt: [link] és ezt: [link]
Nézz körül tápok között, olvasd át miből vannak, keresd meg a neked legmegfelelőbb árút. De ami fontos! Mindig azt nézd, hogy mi van az első helyen az összetevőknél: ha hús, az a legjobb. Ha kukorica, szója, stb, az a legrosszabb. Kicsit időt kell szánni a keresgélésre, de a kutyád miatt megéri. Én ezzel etetem a goldimat: [link] kutyatapok/brit-care-kutyatapok/4421-brit-care-junior-large-breed.html
A high 5, amit írt itt valaki, az is szemét kategória. De kövezzetek meg, szerintem a legtöbb prémium is az!
Én az acana-ra, orijenre, real nature-re és a taste of the wild-ra teszem le a voksom. Persze ezek drágák.
Ha nincs annyi pénzed akkor dog chow, v brit care.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!