Mini dobermanom nunusából folyik valami váladék. Mi lehet ez? 5 éves.
Figyelt kérdés
2009. aug. 15. 17:23
51/63 A kérdező kommentje:
Szerinted nem keresek munkát???? Tudod az interentet bújom egész nap, telefonálgatok. De mit magyarázok egy 14 évesenek, majd megtudod milyen is az amikor az ember elveszíti a munkáját, utána meg sorban küldik el, mert a válság miatt nincs munkafelvétel...
2009. aug. 24. 15:26
52/63 anonim válasza:
apukámat 2 éve novemberben küldték el a munkahelyéről, 2 hónapig nagyon szarul volt és utána elkezdett önéletrajzokat szétküldeni vállalatokhoz és mindenhova felvették és nem alja munkákhoz még válogathatott is. 40 éves, kereskedelmi végzettsége van. Én 1 éve dolgozok, délelőtt suli, délután munka jövő hónaptól pedig esténként meg nyelvvizsga felkészítőre fogok járni. De hát én is csak egy kis taknyos vagyok! 20/L
53/63 anonim válasza:
Lenne 1 kérdésem! ha már ki van ivartalanítva a kutya és semmi baja akkor minek kellett kiemelni ezt a kérdést? nem látom az értelmét mint ahogy annak sem hogy oltogatod itt az embereket!
54/63 A kérdező kommentje:
Azért hogy lássátok hogy ivartalaníttattam. Ha nem lenne kiemelve szerintem már nem olvasná senki a kérdést. Mellesleg nem én kezdtem a másik szídását, de hadd ne tűrjem el, hogy egy a lányomnál alig idősebb gyerek így beszél velem. Nem tudom élőben is merne-e így beszélni egy felnőttel.
2009. aug. 24. 16:21
55/63 anonim válasza:
Felnőtt, aki nem ért az élethez.A kutya beteg.Nincs állásod.Az albérletet nem tudod fizetni.A internet, meg épp, hogy van. Van gyermeked,de szűkösen éltek.Te magyarázol a másiknak, hogy majd megtudja, mi az az élet.Aki leírása szerint életrevalóbb, mint te !!
Bocsi, az OFF-ért !!:S
56/63 A kérdező kommentje:
A kutya beteg VOLT. Na és innentől pedig jó lenne ha a saját magánéletetekkel foglalkoznátok, és nem offolnátok tele a kérdésem. Mostantól a magánéletemre vonatkozó kommentekre nem reagálok.
2009. aug. 24. 16:29
57/63 anonim válasza:
Hogy vetted a kutyát ha azt sem tudod mi a neve?
58/63 A kérdező kommentje:
Így hirdették, hogy mini dobermann. Eddig senki nem kötött bele, hogy nem ez a fajtája, mindenki tudta miről van szó, mint ahogy ti is tudtátok...
2009. aug. 24. 18:05
59/63 anonim válasza:
akkor biztos nagy tenyésztő lehetett az illető
60/63 A kérdező kommentje:
Ki mondta hogy tenyésztő volt??? De érdekes ahhoz képest hogy szaporító volt, a kutyának 5 év alatt méhgyulladáson kívül semmi baja nem volt, és azt ugye egy tenyésztőtől származó kutya is kaphat.
2009. aug. 25. 11:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!