Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mini dobermanom nunusából...

Mini dobermanom nunusából folyik valami váladék. Mi lehet ez? 5 éves.

Figyelt kérdés
2009. aug. 15. 17:23
1 2 3 4 5 6 7
 31/63 anonim ***** válasza:
97%
ez a taknyos is munkanélküli mégis eltudja látni magát meg a kutyáját(pitbull),segítség nélkül! a taknyosnak vannak ép gondolatai,a taknyos képes cselekedni nem pedig nyávog! Így a taknyos életre valóbb mint te vagy! Nincs munkám,nem tanulok,nem segitenek szüleim 17 éves koromtól önellátó vagyok és mégsem rinyálok,ha kell beokositok valamit h legyen kicsit több pénzem!!! vannak helyzetek mikor az általános szükségletekből vissza kell venni,h másra jusson!!! Mindig van megoldás,a kifogás a gyenge-tehetetlen emberek válasza!
2009. aug. 16. 09:04
 32/63 A kérdező kommentje:
Érdekes 4 éve van pénzed úgy hogy nem dolgzol? Meg sem merem kérdezni akkor honnan szerzel pénzt...
2009. aug. 16. 10:52
 33/63 anonim ***** válasza:
96%
csak 1 éve nem dolgozok,előtte tanultam de akkor is magamat láttam el!!! de nem az a lényeg én mit csinálok! és ahoz képest h a net nem a tied elég korán hozzátudsz jutni-sőt késő este is oda tudsz ülni! kezdem ugy látni ez csak egy provokativ kamu kérdés volt!
2009. aug. 16. 11:05
 34/63 A kérdező kommentje:
Úgy értem hogy nem az enyém, hogy itt van az albérletben, de nem én fizetem, mivel nem tudom miből fizetni!
2009. aug. 16. 11:08
 35/63 anonim ***** válasza:
100%
jah am sztem,ha beviszed a menheelyre a kutyát és megmondod h nincs pénzed az orvosi ellátás költségeire sztem segítenek. de ők szoktak ivartalanítani is, sztem megtudnátok egyezni sőt... lehet ingyen megoldanák ha látják rajtad h tényleg a sziveden viseled ezt az egészet! PRÓBÁLD MEG! a 21/f
2009. aug. 16. 11:16
 36/63 anonim ***** válasza:
98%

Szerintem meg ne a menhelyre tukmálja már ezt a feladatot, éppen elég dolguk van pontosan az ilyenek miatt, akik rájöttek, hogy nem olyan cuki a kutyájuk, vagy inkább másra költenék a pénzt...

Vidd el a kutyádat orvoshoz, kutya kötelességed!

Ha a gyermekeddel van baj, vele is megvárod míg lesz pénzed??

Egyébként mi az a mini dobermann (két n-nel írjuk...)? Pinscher???

2009. aug. 18. 09:18
 37/63 anonim ***** válasza:
95%
Mi lett az ebbel?
2009. aug. 18. 11:05
 38/63 anonim ***** válasza:
100%
Ajándékozd el a kutyát ivartalanítási kötelezettséggel szerintem, mindannyian jobban járnátok. A kutyának sem jó, h nincsen kezelve, neked sem lesz jó amikor mejd esetleg emiatt elpusztul.
2009. aug. 23. 15:17
 39/63 A kérdező kommentje:
Ivartalanítva van
2009. aug. 23. 16:28
 40/63 anonim ***** válasza:
94%

Elolvastam mindezt, most sírjak, vagy nevessek?!

Én is 21 vagyok bár még itthon lakom, de a minimál bérem fele itthon landol, mert albérleteset játszunk... Amióta keresek van kutyám és a fizetés másik fele rá megy el...

Régebben csodálkoztak is az iserőseim, hhogy nem öltözöm jobban, meg van több mütyüröm... Nekem a kutya jobban megéri. De a legtöbben nem így vannak ezzel.

Azért örülök, h megoldódott.

2009. aug. 23. 17:26
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!