Mini dobermanom nunusából folyik valami váladék. Mi lehet ez? 5 éves.
Figyelt kérdés
2009. aug. 15. 17:23
21/63 A kérdező kommentje:
Rendben. De nem hogy 20 ezrem, még 2ezrem sincs:(
2009. aug. 15. 18:15
22/63 anonim válasza:
Az ivartalanítás akcióban (ami minden évben van kb. 10 ezer.)
Most az a baj, hogy a kutya már beteg. Először meg kell próbálni kikezelni a gyulladását és csak utána lehet ivartalanítani. Tehát pénzbe fog kerülni a kezelés és nem tudod megvárni az akciót, tehát az ivartalanítás is drágább lesz. Ha viszont már súlyos a gyulladás és azonnali műtétre van szükség, akkor az sokkal többe kerül, mert sokkal nehezebb. a 40 ezret még nem is tartom soknak.
23/63 anonim válasza:
Hát erre tényleg nem tudok mit mondani... Kérj kölcsön, vedd elő a hitelkártyát, beszéld meg a dokival hogy késöbb vagy részletekben fizetnél ...
24/63 A kérdező kommentje:
Nem tudom mit csináljak, nem tudok ennyi pénzt előkeríteni:(
2009. aug. 15. 18:17
25/63 A kérdező kommentje:
Hát ha lenne hitelkártyám:( Egyelőre az albérletet sem tudom 2 hónapja fizetni. A net sem az enyém.
2009. aug. 15. 18:18
26/63 anonim válasza:
Sajnálom. Azért szerintem próbáld meg a dokit. Hátha egy injekciókúrával túl lesz rajta és akkor megvárhatód az akciós ivartalanítást.
27/63 A kérdező kommentje:
Beszélek vele, hátha segít úgyis hogy nem tudok fizetni. Csak olyan kellemetlen:(
2009. aug. 15. 19:06
28/63 anonim válasza:
Nagyon sajnálom a kutyádat én Nyíregyházi vagyok, és pont az ilyen tudatlan nem törődöm barmok miatt néznek le minket szabolcsiakat mint te,aki nem tudja h milyen fajta kutyája van,aki annak ellenére tart kutyát hogy nincs pénze eltartnai,ha van egy kutyád mindig kell tartalék pénzednek lenni legyen bármilyen válság is,egy életről beszélünk és ilyen megtörténhet,becsúszhat bármikor... fogadok ha a gyerekedről,vagy rólad lene szó h meg kell műtsenek vagy kezelésre szorulsz és pénz elő tudnád kaparni a föld alól is!!! KÉNYSZER HELYZETBEN A LEGCSELEKVŐKÉPESEBB AZ EMBER,MERT RÁFANYARODIK bármilyen megoldásra!!! sajnálom a kutyádat de tényleg! te meg kezdj magaddal vmit és ne itt sajnáltasd magad h nincs pénzed!!! nem hiszem h 1ftod sincs mit eszel?a kutya mit eszik? vagy éheztek? előfordul h az ember a gödör alján van,de ilyenkor a legaktivabb és olyan dolgokat tud véghez vinni amit máskor biztos nem!!! CSELEKEDJ LEHETETLEN NINCS,CSAK GYENGE EMBER-A GYENGÉK MEG ELHULLANAK NE KÖZÉJÜK TARTOZZ!!! szia 21/F
29/63 A kérdező kommentje:
Idefigyelj te kis taknyos! Egyedül nevelem a 2 gyerekemet! 5 éve még volt pénzem mikor a kutyát megvettem. Mondtam hogy 2 hónapja még az albérletet sem tudom fizetni, bármikor kirakhatnak. Munkanélküli vagyok. Ha lenne 40ezrem akkor azt az albérletre költeném, nem a kutyára!
2009. aug. 15. 21:48
30/63 anonim válasza:
Mi az állatorvosunknál 10ezret fizettünk (kicsi kutya)
Valahogy oldd me,muszáj lesz,mert elpusztul!Drukkolok neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!