Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A csivavám 5,3 kg-al már...

A csivavám 5,3 kg-al már túlsúlyosnak számít?

Figyelt kérdés
Van egy tündéri 9 hónapos kan fajtiszta csivavám.Könyvekben azt olvastam,hogy egy normális csivava testtömege 3-4 kg.ez igaz?mert rajta egyáltalán nem látszik,hogy esetleg túlsúlyos lenne.csak a mérleg ennyit mutat.
2009. aug. 15. 17:10
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
56%
Tenyésztő nem hirdet apróhirdetésben.
2009. aug. 15. 17:46
 22/33 A kérdező kommentje:
én egyépként ezt a kérdést csak rendesen feltettem.nem vitát akartam belőle.vagy kötöszködést.
2009. aug. 15. 17:47
 23/33 anonim ***** válasza:

ne haragudj, de a kutyusod kép alapján nem fajtatiszta! nekem 2 csivavám van, egy őzbarna és egy boci-foltos, törzskönyvesek, biztosan fajtatiszták,és egy picit másabbak(meg kisebbek).

de mondjuk enni szeret ő is azt látom :) ne diétáztasd hanem többet mozogjon.

2009. aug. 15. 17:48
 24/33 A kérdező kommentje:

végre valaki aki kedvesen válaszol :)

jó nem is arra gondoltam,hogy éheztetni fogom.egyépként nagy kertes házunk van szoval jó sokat futkározik a kertben :D

2009. aug. 15. 17:49
 25/33 anonim ***** válasza:
90%
végülis a kérdező nem azt kérdezte, hogy fajtatiszta-e a kutyám? hanem hogy túlsúlyos-e. Amúgy sztem naon édes a kutyusod, az meg hogy nem bizti h 100%-osan csivava, hát most ez van, rengeteg a fajtatisztán eladott keverék kutya. Az a lényeg hogy szereted, és nem az hogy tökéletes legyen. most sztem nem ezen kéne vitázni. Vidd el állatorvoshoz, hátha ő ad valami tippet. De szerintem is többet mozogjon, sétálj vele és játsz vele sokat. :)
2009. aug. 15. 17:50
 26/33 anonim ***** válasza:
100%

Mi pedig rendesen válaszoltunk.

1. Egy csivava maximális súlya 3 kg lehet.

2. A tiéd kicsit túlsúlyos.

3. De ne fogyaszd le 3 kilóra, mert ő soha nem lesz annyi, mert nem fajtatiszta.

Tehát kicsit több mozgás, kevesebb nasi (enni adj neki rendesen még csak 9 hónapos még fejlődik), és vidd le olyan 4,5 kilóra.

2009. aug. 15. 17:51
 27/33 A kérdező kommentje:
köszi :D persze én nem azért rágtam be,hogy azt mondták,hogy nem fajtatiszta hanem még itt engem vádolnak meg vitatkoznak.egyépként igen imádom őt és az sem érdekel ha nem fajtatiszta.és sokat játszok vele:D
2009. aug. 15. 17:52
 28/33 anonim ***** válasza:

Szia! Üzenném azoknak, akik úgy gondolják, hogy a törzskönyv nélküli csivava nem lehet fajtiszta, hogy nagyot tévednek! Nem mindenki kezdi rögtön 100 000 ft-os kutyával a tenyésztést... Manapság már nem könnyű csak úgy ennyi pénzt kiadni kutyára, vagy bármire.

Kedves Kérdező! A kutyusod szerintem fajtiszta, csak súlyosabb a kiállítási kutyáknál. Egyszerűen ezt örökölte. Ne örődj vele! Attól még csivava.

Még az is előfordulhat a bejelentett, meoe- tagos tenyésztővel, hogy valamelyik alomban kijönnek bizonyos dolgok, amik addig nem. Pl.: másabb fejforma, harapáshiba, stb.

A lényeg, hogy nagyon szeresd a kuytusod, mert meghálálja! Egy tenyésztő

2009. aug. 22. 19:04
 29/33 anonim ***** válasza:
És még valami fontos: A kutyus nagysága sokban függ a angyszülőktől is, hiszen a csivava nagyszülőt is örökít. És azok méretét már tényleg nem tudhatod. De nem is lényeges. Jó kutyázást! :)
2009. aug. 22. 19:07
 30/33 anonim ***** válasza:

Még mindig én. .)

Mi zárja ki azt, hogy tenyésztő apróhirdetésben hirdessen??? Aki ezt válaszolta, látszik, hogy nem néz Expressz, startapró, kiskutya.hu, e-dog, és más oldalakat. Pedig kellene. Ha valamit nem tudsz pontosan, inkább ne válaszolj hülyeségeket!

2009. aug. 22. 19:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!