A csivavám 5,3 kg-al már túlsúlyosnak számít?
ne haragudj, de a kutyusod kép alapján nem fajtatiszta! nekem 2 csivavám van, egy őzbarna és egy boci-foltos, törzskönyvesek, biztosan fajtatiszták,és egy picit másabbak(meg kisebbek).
de mondjuk enni szeret ő is azt látom :) ne diétáztasd hanem többet mozogjon.
végre valaki aki kedvesen válaszol :)
jó nem is arra gondoltam,hogy éheztetni fogom.egyépként nagy kertes házunk van szoval jó sokat futkározik a kertben :D
Mi pedig rendesen válaszoltunk.
1. Egy csivava maximális súlya 3 kg lehet.
2. A tiéd kicsit túlsúlyos.
3. De ne fogyaszd le 3 kilóra, mert ő soha nem lesz annyi, mert nem fajtatiszta.
Tehát kicsit több mozgás, kevesebb nasi (enni adj neki rendesen még csak 9 hónapos még fejlődik), és vidd le olyan 4,5 kilóra.
Szia! Üzenném azoknak, akik úgy gondolják, hogy a törzskönyv nélküli csivava nem lehet fajtiszta, hogy nagyot tévednek! Nem mindenki kezdi rögtön 100 000 ft-os kutyával a tenyésztést... Manapság már nem könnyű csak úgy ennyi pénzt kiadni kutyára, vagy bármire.
Kedves Kérdező! A kutyusod szerintem fajtiszta, csak súlyosabb a kiállítási kutyáknál. Egyszerűen ezt örökölte. Ne örődj vele! Attól még csivava.
Még az is előfordulhat a bejelentett, meoe- tagos tenyésztővel, hogy valamelyik alomban kijönnek bizonyos dolgok, amik addig nem. Pl.: másabb fejforma, harapáshiba, stb.
A lényeg, hogy nagyon szeresd a kuytusod, mert meghálálja! Egy tenyésztő
Még mindig én. .)
Mi zárja ki azt, hogy tenyésztő apróhirdetésben hirdessen??? Aki ezt válaszolta, látszik, hogy nem néz Expressz, startapró, kiskutya.hu, e-dog, és más oldalakat. Pedig kellene. Ha valamit nem tudsz pontosan, inkább ne válaszolj hülyeségeket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!