A csivavám 5,3 kg-al már túlsúlyosnak számít?
Figyelt kérdés
Van egy tündéri 9 hónapos kan fajtiszta csivavám.Könyvekben azt olvastam,hogy egy normális csivava testtömege 3-4 kg.ez igaz?mert rajta egyáltalán nem látszik,hogy esetleg túlsúlyos lenne.csak a mérleg ennyit mutat.2009. aug. 15. 17:10
11/33 anonim válasza:
Azt nem mondanám rá, hogy sovány, sőt.
De akkor is nagyon sok. Nincs törzskönyve ugye? Valami más is bejött ide. Szerintem nem fajtatiszta.
12/33 A kérdező kommentje:
nem.tözskönyve az nincs.egyépként fajtatiszta!!!csak mostmár 100%,hogy túlsúlyos.valaki tud valamijen diétás táplálást?
2009. aug. 15. 17:37
13/33 anonim válasza:
A törzskönyv kérdésre gyanúsan nem akar válaszolni, pedig sokan kérdezték. Nem valami sovány. De szerintem nem fajtatiszta.
14/33 anonim válasza:
Ha nincs törzskönyve akkor nem fajtatiszta!
15/33 A kérdező kommentje:
dehogynem!csak a törzskönyves csivavák nagyno drágák :( és mondom láttam mindkét szülőt!
2009. aug. 15. 17:39
16/33 anonim válasza:
És te belelátsz a genetikába? Tudod mire van a törzskönyv? Arra hogy igazolja hogy a kutya fajtatiszta. Mivel te az árán spóroltál, ezért kaptál egy csivavának tűnő keveréket.
17/33 A kérdező kommentje:
bocsi de még csak 13 vok.ezért nemigazán mondtanám,hogy spórolós vagyok!könyörgöm.van olyan gyerek aki spóról?kétlem.őz szülinapomra kaptam.egyépknét a tenéytő nagyon rendes volt és szinte nekünk kellett meggyőzni,hog adja el nekünk.mert ő mondta,hogy a kutyusait csak nagyon jó kezekbe adja.
2009. aug. 15. 17:42
18/33 anonim válasza:
És a szülők törzskönyvesek voltak? Valószínű már ők sem voltak fajtatiszták, csak belefértek a fajtajellegbe, de a kölykön már kijött.
Ezen a kutyán van max. 10-20 % túlsúly. Az max. 1 kiló.
Akkor még mindíg több mint 1 kilóval nehezebb.
A felépítése sem olyan filigrán mint egy csivava. Egy csivavának nincs ilyen mellkasa.
19/33 anonim válasza:
Akkor anyukádék spóroltak az árán, tök mindegy.
20/33 A kérdező kommentje:
hát nem!egyszerűen mikor néztük az e-dog.hu-n ő tetszett meg.
2009. aug. 15. 17:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!